De bouw is gestart: Meersterborg te Sappemeer!

05 december 2022

Meersterborg is een kleinschalig appartementencomplex met 3 woonlagen en is gelegen op de hoek Noorderstraat - Kleinemeersterstraat te Sappemeer. Dit is de locatie waar voorheen het pand waar schilderszaak Tulp gevestigd was. 

Inmiddels is de start gestart. De infiltratiekratten voor het hemelwater zijn aangebracht en de bouwput is ontgraven. Er is ook een start gemaakt met het aanbrengen van de funderingspalen. Veelal worden de palen in de fabriek gemaakt en door de heistelling in de grond geheid. Vanwege de kwaliteit van de omliggende bebouwing hebben ze gekozen voor boorpalen. De paal wordt in de grond gevormd door beton en wapening aan te brengen in het geboorde gat. Na het aanbrengen van de boorpalen moeten die uitharden en vervolgens worden ze doorgemeten. 

Op dit moment zijn er nog drie bouwnummers beschikbaar. Wilt u wonen in een comfortabel, ruim en luxe appartement met eigen inpandige garage en berging met de dagelijkse voorzieningen op loop- en fietsafstand?  Dan is dit wellicht uw nieuwe thuis!

Kijk voor alle documentatie op: nieuwwonengroningen.nl of bel met de verkopende makelaar: Lamberink Nieuwbouwmakelaars. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Meersterborg?

Bekijk ook het project Meersterborg

In verkoop
custom media
Meer informatie

Meersterborg

Sappemeer

3 woningen beschikbaar
101m - 116m woonoppervlakte
€ 429.500