Over NieuwWonen Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Groningen en de Kop van Drenthe, die volledig aansluit bij jouw woonwensen? Dan begint je zoektocht op NieuwWonen Groningen, een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio.

Al het nieuwbouwaanbod op één website
Je vindt hier op één overzichtelijke website al het nieuwbouwaanbod van de NVM Nieuwbouwspecialisten in jouw regio. Voortaan hoef je je niet meer bij verschillende nieuwbouwmakelaars en op allerlei projectwebsites in te schrijven.

Als eerste op de hoogte
Ook over projecten die in de nabije toekomst in verkoop gaan, vind je op NieuwWonen Groningen informatie. Wanneer je je woonprofiel invult, ontvang je als eerste het laatste nieuws over nieuwe projecten die aansluiten bij jouw woonwensen. Kan het mooier en makkelijker?

Veilig en vertrouwelijk
Staat jouw droomhuis nog niet op het programma en zijn er andere zoekers met vergelijkbare wensen? Dan brengen wij die belangstelling en wensen onder de aandacht van projectontwikkelaars en gemeenten. Wie weet wordt jouw woondroom dan ook werkelijkheid. Ook daarom is het belangrijk om je profiel in te vullen. Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Groningen veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Woonevents
Behalve via deze website informeren we je via een maandelijkse nieuwsbrief en via sociale media zoals Facebook en Instagram. Daarnaast organiseert NieuwWonen Groningen regelmatig woonevents, waar je je persoonlijk kunt laten informeren over de jongste nieuwbouwontwikkelingen in jouw regio.

NVM Nieuwbouwspecialisten Groningen
NieuwWonen Groningen is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten uit de regio Groningen:
Landelijk netwerk
NieuwWonen Groningen is onderdeel van de overkoepelende coöperatie NieuwWonen Nederland en één van de ongeveer vijfentwintig regionale NieuwWonen-platforms. Vast onderdeel van dit netwerk zijn ook funda, NVM en NVM statistics.