De bouw van de gezinswoningen in Leens zijn gestart!

08 juni 2024

We zijn blij te kunnen melden dat de eerste werkzaamheden van de gezinswoningen zijn begonnen. Er zijn nog een aantal levensloopbestendige- en halfvrijstaande woningen beschikbaar. Grijp nu je kans om een van deze moderne en energiezuinige woningen te bemachtigen.

In het sfeervolle dorp Leens heerst een warme en hechte gemeenschap. Omgeven door uitgestrekte groene velden is het een ideale plek voor wandelingen en fietstochten. Met een actief verenigingsleven en een sporthal is er altijd iets te doen. Leens is meer dan een plek; het is een thuis.

Binnen 15 minuten ben je met de auto in het mooiste dorp van Nederland, Winsum, en binnen een half uur in de bruisende stad Groningen. Regelmatige busdiensten brengen je via Winsum naar de stad, waar je binnen 40 minuten in het hart van Groningen staat.

De woningen zijn energiezuinig en voldoen aan de BENG-eisen. Verwarming en koeling via vloerverwarming en luchtwarmtepomp, ventilatie met warmte-terugwin-installatie. Kunststof kozijnen en goten voorkomen onderhoud. Zonnepanelen zorgen voor energieopwekking, waardoor de woning toekomstbestendig is.

Benieuwd naar de nog beschikbare woningen? Neem dan snel een kijkje op de projectpagina of neem contact op met de verkopende makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Landelijk wonen in Leens?

Bekijk ook het project Landelijk wonen in Leens

In verkoop
custom media
Meer informatie

Landelijk wonen in Leens

Leens

9 woningen beschikbaar
125m - 142m woonoppervlakte
€ 344.000 tot € 393.500