logo

Ontwikkelaar

VDM Woningen

Zorgeloos bouwen | Comfortabel wonen

Wij zijn een multidisciplinaire organisatie. Als ontwikkelende bouwer hebben we alle disciplines in eigen huis: van projectleiding tot metselaar, van installatiedeskundige tot timmerman. Dit betekent dat VDM Woningen voor u het hele proces uit handen neemt: van ontwikkeling van het project tot de daadwerkelijke oplevering van de woningen. U heeft dan slechts één aanspreekpunt tijdens het bouwproces.

VDM Woningen maakt dit mogelijk door een heldere en overzichtelijke structuur binnen de organisatie en jarenlange ervaring op het gebied van houtskeletbouw (HSB) in combinatie met een eigen installatiebedrijf. Omdat wij de woningen maximaal prefabriceren hanteren wij een strakke planning die direct bijgestuurd kan worden indien zich wijzigingen voordoen. Door de korte lijnen binnen de organisatie loopt het gehele proces bij VDM Woningen als een geoliede machine. Hierdoor garanderen wij u een hoogwaardig en goed doordachte woning.

Ons prefab houtskeletbouwsysteem is uitermate geschikt voor aardbevingsbestendig bouwen. Houtskeletbouw is een hoogwaardig en relatief licht bouwsysteem die uw woning veilig maar ook nog eens comfortabel en heel energiezuinig maakt. In de regio Groningen hebben wij de afgelopen jaren meer dan 300 woningen aardbevingsbestendig opgeleverd.

VDM Woningen is gevestigd in Drogeham en Amersfoort en telt op dit moment ruim 160 toegewijde en nuchtere medewerkers. Wij bouwen ruim 250 woningen per jaar voor particulieren, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars en de eigen planontwikkelingstak.