logo

Ontwikkelaar

Roosdom Tijhuis Planontwikkeling

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer die landelijk opereert als een sterke partner in huisvestingsprojecten. 

Naast onze eigen projecten ontwikkelen, ontwerpen en bouwen we projecten voor gemeenten, corporaties, beleggers en andere opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast wappert onze vlag op diverse zorghuisvestingsprojecten.

Het is onze kracht dat we integrale oplossingen aanreiken maar ook net zo goed delen daarvan kunnen oppakken. Van complete gebiedsontwikkeling en -realisatie inclusief de infrastructuur tot de bouw van enkele woningen, een winkelgalerij, school,  kantorencomplex of bedrijfspand dat gezien mag worden.

Wij bieden onze klanten maatschappelijk en economisch verantwoorde oplossingen die aansluiten bij hun ambities. Daar zijn we toe in staat doordat we de ervaring en de expertise in huis hebben en zelf de uitvoering in de hand nemen. 

Daarnaast blijven we continu aandacht schenken aan de optimalisatie van onze bouwtechnieken en –processen. Dit draagt bij aan de kwalitatief hoogwaardige eindresultaten en goede prijs-kwaliteitverhoudingen.

Onze onderneming is betrokken, betrouwbaar, transparant en vernieuwend. We staan open voor de toepassing van innovatieve technologieën en vernieuwende ideeën. 

De Twentse grondslagen van ons bedrijf zijn terug te vinden in de pragmatische, nuchtere manier van denken en doen. We zijn eerlijk en open in ons handelen en spannen ons in om toegankelijk, betrouwbaar en voorspelbaar te zijn voor al onze stakeholders.

  • Ons team bestaat uit ongeveer 250 medewerkers;
  • In 2018 verkochten we circa 500 tot 600 koopwoningen en hadden we een omzet van circa 165 miljoen euro;
  • Onze hoofdvestiging, productie en materieeldienst bevinden zich in Rijssen, daarnaast beschikken we een kantoor in Capelle aan den IJssel;
  • We doen vrijwel alles zelf; van planontwikkeling, architectuur en kopersbegeleiding tot aan de productie van kozijnen en daken en de realisatie op de bouwlocatie;
  • Roosdom Tijhuis is financieel daadkrachtig, solvabel en in staat om risico's af te dekken.

Nieuwbouwprojecten

In ontwikkeling bij Roosdom Tijhuis Planontwikkeling