Ontwikkelaar

Adelaarsveer BV

Adelaar Projectontwikkeling BV houdt zich bezig met de ontwikkeling van vastgoed. De activiteiten omvatten zowel woningbouw als winkels en kantoren. De ontwikkelingsactiviteiten worden hoofdzakelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland uitgevoerd. Adelaar Projectontwikkeling BV verricht haar werkzaamheden in zowel uitbreidingsgebieden als binnenstedelijke gebieden.

Na de voorstudiefase vindt de aankoop van de grond of het te slopen gebouw plaats en worden de plannen in samenwerking met de architect verder vormgegeven. De projecten worden gerealiseerd door regionaal werkende aannemingsbedrijven. De verkoop van woningen en appartementen vindt plaats via plaatselijke makelaarskantoren. De verhuur van winkels en kantoren geschiedt via bedrijfsmakelaars, die zowel regionaal als landelijk werkzaam zijn.

Behalve het realiseren van nieuwbouwprojecten worden in voorkomende gevallen gebouwen aangekocht die een nieuwe bestemming krijgen, bijvoorbeeld voormalige overheidsgebouwen en winkels.