Dijkzicht | Tersluis, Meerstad

Toekomstig

Start verkoop zeer binnenkort. Schrijf je nu in om op te hoogte gehouden te worden.

Dijkzicht | Tersluis

8 Vrijstaande unieke dijkwoningen en 11 royale rijwoningen! Schrijf je nu in en volg het project. Nieuwsgierig? Bel even of maak een afspaak.

De start verkoop laat helaas nog even op zich wachten. Mede door de nieuwe situatie waarin de maatregelen omtrent Covid 19 zijn aangescherpt kan de daadwerkelijke start verkoop nog niet vastgesteld worden.

Wel is al aan te geven dat de vrijstaande dijkwoningen als eerste in de verkoop komen. Dit kan zijn via een pre-sale of via de 'normale' publieke online inschrijving hierover zijn nog geen definitieve beslissingen genomen. De verkaveling is gemaakt en geeft goed weer waar de woningen in Tersluis liggen. (indicatieve) Plattegronden en verdere informatie zijn op afspraak beschikbaar. Middels de nieuwsbrieven aan volgers worden alle volgers op de hoogte gehouden over de start verkoop en procedure.

Op misschien wel de meest markante en mooiste locaties van Tersluis op de vlekken 14 en 16 komen in totaal 19 woningen, 8 zeer bijzonder fraaie vrijstaande villa's en 11 ruime rijwoningen.

8 VRIJSTAANDE DIJKWONING-VILLA'S
De acht vrijstaande villa's liggen op een bijzonder fraaie, rustige en groene locatie aan de noord rand van Tersluis. De kavels grenzen aan de dijk die ligt tussen Tersluis en het Slochterdiep. Alle acht villa's zijn met de achterzijde van de woning voor een deel in de dijk gepositioneerd waardoor een uniek terras ontstaat bovenop de dijk met zicht over het Slochterdiep. Met recht kunnen deze woningen "Dijkwoningen" genoemd worden.
Kenmerken vrijstaande woningen:
- 8 vrijstaande villa's op ruime kavels
- vrijstaande bergingen met carport
- uniek overdekt buitenterras op de dijk
- bijzondere plattegrond met royale living en deels 6 meter hoog plafond
- werkkamer op de begane grond
- levensloopbestendig mogelijk

11 RIJWONINGEN
6 hoekwoningen en 5 tussenwoningen verdeelt over drie blokken. Vlak voor de sluis van Meerstad, die het Woldmeer verbindt met het Slochterdiep, worden deze royale rijwoningen gebouwd. Met de toekomstige gezelligheid rondom de sluis met winkeltjes en terrassen op loopafstand is dit een toplocatie. In de aflopende lijn van de dijk die langs de sluis loopt kijken de woningen aan de voorzijde, door de verhoogde ligging van de keuken, vrij weg over de dijk en de sluis. Een split-level woonkamer met plafond van liefst ruim 3 meter geeft toegang tot de zuid-westelijke tuin. Gevels met fraai metselwerk, architectonische entree en dwarskappen zorgen voor een markante uitstraling.
Kenmerken rijwoningen:
- 11 rijwoningen verdeelt over drie blokken
- split-level living met deels 3,5 meter hoog plafond
- royale gezinswoningen met mogelijkheid voor 5 slaapkamers
- ruime tuinen gelegen op zuid-westen

MEERSTAD
Meerstad is dé nieuwe en groenste wijk van Groningen. Door de unieke ligging aan het Woldmeer, tussen stad en natuur, profiteer je van het beste van twee werelden. Je ervaart de ruimte en vrijheid van de natuur, en je bent binnen afzienbare tijd bij alle stedelijke voorzieningen, en alles op fietsafstand van het bruisende centrum van Groningen.
Tersluis, onderdeel van Meerstad, is een nieuwbouwwijk in een vergevorderd stadium. De wijk wordt steeds mooier en completer. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om heerlijk te wonen, te leven en te recreëren.

VOORZIENINGEN
Tersluis is een nieuwe wijk, maar toch al nagenoeg compleet. Er zijn diverse voorzieningen. Zo is er een brede school in Meeroevers, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Binnenkort komen daar een nieuwe school en supermarkt in Groenewei bij. In vakanties en weekenden is het strandtentje open voor een lekker ijsje of een andere snack.
Vergeet ook het unieke openbare land-art project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen en zwemmen. Met je eigen bootje vaar je via de sluis tot aan de Friese en Groninger meren.

BEREIKBAARHEID
Hoewel je in Tersluis geniet van rust, ben je ook zó in het bruisende centrum van Groningen. Op de fiets is dat zo’n 25 minuten, met de auto zelfs maar 14 minuten. Liever geen parkeerkosten? QLink buslijn 5 brengt je snel vanaf Tersluis via het centrum tot aan het Centraal station. Je kunt ook op P+R Meerstad gratis parkeren en met de bus verder reizen. Maar de mooiste route is misschien wel over het water, via de sluis, van het hart van de stad tot het uitgestrekte wad.
Lees verder...

Nieuws over Dijkzicht | Tersluis

Nieuwe naam: vlek 14-16 Tersluis heet "Dijkzicht"

Het project Meerstad Vlek 14-16 Tersluis heeft vanaf nu een meer toepasselijke projectnaam namelijk: Dijkzicht. Vanuit de fraaie vrijstaande dijkwoningen en royale rijwoningen kijk je uit over het Slochterdiep, misschien wel de mooiste locatie van Tersluis. 

Lees verder

Vrijstaande villa's en royale rijwoningen in Meerstad

Op misschien wel de meest markante en mooiste locaties van Tersluis op de vlekken 14 en 16 komen in totaal 19 woningen, 8 zeer bijzonder fraaie vrijstaande villa's en 11 ruime rijwoningen. Interesse? Laat het ons weten wij maken graag een afspraak met u.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Dorpsweg
1.03 km
Bushalte Woldmeerweg
1.57 km
Bushalte Brug
1.61 km
Bushalte Ruischerbrug
1.74 km
Bushalte Velthuisstichting
2.03 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Samenwerkingsschool Meeroevers
1.7 km
OBS De Spil
3.49 km
Joh. Calvijnschool
4.39 km
CBS De Heerdstee (Dalton)
4.5 km
Doefmat
4.63 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
2.19 km
Kruidvat
2.39 km
ING Bank
2.41 km
Hema
2.45 km
Aldi
2.45 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Beijum
4.59 km
Medisch centrum Ten Boer
4.77 km
Doktorsdiensten Groningen
5.63 km
UMCG Groningen
5.75 km
Apotheek de Sprong
5.77 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Vrijblijvend hypotheekgesprek?

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met:

Logo

Scherp Financieel Advies

  • Groningen
Adviesgesprek aanvragen »

Dijkzicht | Tersluis

Is een ontwikkeling van:

Rottinghuis