Koopprijs

Van € 250.000 - € 275.000 vrij op naam

Woningstijl

Landelijk

Woningsoort

Vrijstaand
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Omschrijving

Vrijstaand wonen in landelijke stijl met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De VL03 is een ruime, multifunctionele woning en is populair om haar vele indelingsmogelijkheden. Of u nu een karaktervolle levensloopwoning wilt, een veelzijdige eengezinswoning met een speelkamer of studeerkamer op de begane grond; het is allemaal mogelijk. Door de buitengevels naar eigen wens uit te voeren, creëert u een geheel eigen identiteit. Wij hebben voor u ter inspiratie een aantal foto's meegenomen van één van de reeds gebouwde VL03-woningen.

De indeling in de basis is als volgt: hal / entree met meterkast, toilet en open trap naar de verdieping, open keuken, riante woonkamer met openslaande tuindeuren, inpandige bijkeuken met aansluitingen wasmachine, badkamer met douche, wandcloset en wastafel met spiegel en planchet, slaapkamer vanuit de hal bereikbaar. Verdieping: overloop met dakkapel, twee slaapkamers en een tweede badkamer met douche, wandcloset en wastafel met spiegel en planchet.

De foto's kunnen afwijken van het bsisontwerp. Een keuken is niet inbegrepen. Keller Keukens heeft speciaal voor de Woonwensfabriek een keukenlijn geselecteerd, benieuwd? Vraag bij ons de brochure aan.

Lees verder...