Signatuur Helpermaar, Groningen

Binnenkort in verkoop

Start verkoop maart 2020!!

Signatuur Helpermaar

De start verkoop van het project Signatuur komt steeds dichterbij ........

Elke week worden de nieuwste ontwikkelingen van Signatuur via de nieuwsbrief naar buiten gebracht. Wil jij dit nieuws ook ontvangen? Schrijf je dan in voor dit project en blijf op de hoogte. De stadsvilla's van Helpermaar verrijzen in het populaire Groningen-Zuid. Met vier volwaardige verdiepingen is dit met recht royaal wonen

Start verkoop van Signatuur - Helpermaar: maart 2020.
Aan de noordzijde van de woonwijk Helpermaar aan van de Ketwich Verschuurlaan wordt momenteel volop gewerkt aan de ontwikkeling van 21 Stadsvilla’s.

Stads wonen in het groen
In de gewilde woonwijk Helpermaar in Groningen-Zuid worden vanaf maart van dit jaar 21 unieke en stadsvilla’s aangeboden onder de naam ‘Signatuur’. De stadsvilla’s vormen de entree van de wijk en tegelijkertijd het sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Helpermaar. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. De grote woningen onderscheiden zich door diverse woonconcepten die toegepast kunnen worden; uw eigen signatuur!

De woningen zijn in basis zeer ruim van opzet met vier woonlagen voor al uw woonwensen. En gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein. De architectuur en de ruime opzet is waar de Stadsvilla’s zich in onderscheiden. De afwisseling in de verschillende architectonische stijl elementen, zoals kaders ter plaatse van kozijnen en deuren en de (optionele) dakterrassen geven de woningen een eigen unieke identiteit en een relatie met elkaar. Hierdoor ontstaat er een krachtig architectonisch straatbeeld.

Woonthema's
De Stadsvilla’s in Helpermaar zijn uniek. Niet alleen in het ontwerp maar ook in de keuzemogelijkheden die u heeft voor de indeling van uw woning. Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken. Maar kookt u liever op hoog niveau? Ook op de eerste verdieping kunt u uw woonkeuken realiseren. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en (optioneel) derde voor slapen. Gaat u voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat u nooit meer reistijd heeft of heeft u geregeld logees of een groot gezin die u graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan u de keuze! We komen later met inspirerende woonthema's waaruit u kunt kiezen zodat dit unieke woonhuis helemaal bij uw woonwensen gaat aansluiten. Van een eigen game-room tot 5 slaapkamers, van werken aan huis tot een eigen slaap- badkamerruimte. Het is aan u.

13 Tussenwoningen
Het plan Signatuur bestaat onder andere uit 13 prachtige en ruim opgezette tussenwoningen. Door de 4 woonlagen bieden de stadsvilla's ontzettend veel ruimte en comfort. De totale oppervlakte van deze stadsvilla’s is ruim ca. 187m² groot.

4 Hoekwoningen
Aan weerskanten van de tussenwoningen vind je prachtige hoekwoningen, met opvallend veel woonoppervlakte van maar liefst ca.213m². Deze villa’s bieden extra lichtinval door de raampartijen aan de zijkant en een aantal beschikken ook over zeer royale percelen!

Twee-onder-één-kap woningen
Het laatste type woning is de twee-onder-één-kap woning, 4 stuks in totaal. Ook deze woningen krijgen, net zoals de tussen- en hoekwoningen, maar liefst 4 woonlagen. Deze vier woningen komen haaks op de ander villa's te staan wat een totaal andere beleving van de locatie zal geven. De twee-onder-één-kap woningen zijn ook weer zeer royaal met een woonoppervlakte van maar liefst ca. 213m²

Goed voorbereid..?
Goed voorbereid op de start verkoop? Doe een financiële haalbaarheidscheck! De haalbaarheidscheck kunt u bij onze hypotheekafdeling, Scherp financieeladvies, laten beoordelen en invullen. Deze ingevulde haalbaarheidscheck kunt u later uploaden bij uw inschrijving. Een geüploade haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft u voorrang bij de woningtoewijzing. Heeft u vragen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor de haalbaarheidscheck? Neem dan contact op

Geïnteresseerd? Schrijf u dan in om het project te volgen. U wordt als eerste op de hoogte gebracht van het laatste nieuws!
Lees verder...

Nieuws over Signatuur Helpermaar

10-02-2020

Start verkoop Signatuur - Helpermaar maart 2020

Schrijf u in voor Signatuur en wordt op de hoogte gehouden van de exacte datum start verkoop en de ontwikkelingen rondom het project. Er zijn drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte H. Siccemasingel
57 m
Bushalte Geert Teispad
114 m
Bushalte M. Emantslaan / v. Ketwich Verschuurlaan
154 m
Bushalte v K verschuurlaan/Spieghelstraat
215 m
Bushalte Bordewijklaan
226 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Tamarisk
204 m
Harm Jan Zondag Junior College
426 m
Brederoschool
535 m
De Bolster
890 m
De Kleine WIngerd
899 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
485 m
Albert Heijn
530 m
PostNL
548 m
ING Bank
548 m
Etos
555 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Helperplein
587 m
apotheek de Wiljes
1.19 km
Medisch Centrum de Vecht
1.69 km
Doktorsdiensten Groningen
2.85 km
Apotheek Hanzeplein
3.01 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaar

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Signatuur Helpermaar

Is een ontwikkeling van:

Volker Wessels Vastgoed

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.