Stadshoeve, Groningen

Volledig verkocht

14 complete en betaalbare eengezinswoningen

Stadshoeve

14 complete en betaalbare eengezinswoningen

Stadshoeve: wonen op de grens van Stad en land

Met een eengezinswoning in Stadshoeve geniet je straks van het beste van twee werelden. Een modern, betaalbaar huis in een groen weidelandschap op nog geen 4 kilometer van het centrum van de bruisende stad Groningen. Je hoeft hier niet te kiezen tussen het gemak van het stadscentrum en de rust van landelijk wonen. In de complete eengezinswoning met traditionele uitstraling woon je zeer modern met drie slaapkamers, eigen berging, tuin en eigen parkeerplaats.

Stadshoeve: compleet en betaalbaar wonen

Aan het eind van een korte oprit aan het Hoendiep bevindt zich een knusse boerderijwoning, half verscholen achter oude knotwilgen. Op de plek van de oorspronkelijke kapschuur achter de boerderij komen 12 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Samen vormen de woningen de nieuwe kapschuur.

De huizen bestaan uit drie woonlagen. Op de begane grond bevinden zich de gezellige woonkamer met open keuken van 34m². Via de schuifpui loop je zo de tuin in. De woningen hebben zowel op de begane grond als de eerste verdieping een toilet.

Via de houten trap bereik je de eerste verdieping met twee slaapkamers van ca. 9m² en 13m² en een badkamer. De badkamer met douche, wastafel en toilet wordt volledig betegeld opgeleverd.
Op de 2e verdieping is een derde slaapkamer is ca. 12,7m² en een technische bergruimte.
Achter op het terrein staat het bergingenblok en zijn voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar.
Prijzen vanaf € 229.500,- v.o.n.

Stadshoeve: energiezuinig wonen

De woningen krijgen een traditionele uitstraling in een modern jasje met een larikshouten gevelbekleding in antraciet. Velux tuimelramen zorgen voor voldoende daglicht op de beide bovenverdiepingen. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Zo woon je comfortabel warm en toch energiezuinig.

Stadshoeve: groene buitenplaats vlak bij de stad

De Stadshoeve wordt aan twee kanten afgeschermd door een groene wal waar schapen genieten van het malse gras. Ook liggen de woningen niet direct aan de straat maar aan het eind van een korte oprit. Zo biedt de Stadshoeve privacy en een veilige omgeving voor kinderen om in alle vrijheid buiten te kunnen spelen.

Door de ligging op de grens van Stad en land is de Stadshoeve een ideale uitvalsbasis voor actieve gezinnen met schoolgaande kinderen. Het centrum van Groningen is in nog geen 15 minuten fietsen te bereiken. Of kies voor de nabijgelegen wijken Hoogkerk of Vinkhuizen voor een gezellig dorpse sfeer. Zo heb je altijd ruime keus uit voorzieningen als scholen, kinderopvang, supermarkten, zorgcentra en sportclubs. Ook ontspannen en even uitwaaien kan hier prima, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Roegebos of aan de Recreatieplas.

Wie betaalbaar wil wonen in de stad met alle voorzieningen bij de hand, zit op de juiste plek in de complete eengezinswoningen van de Stadshoeve. Hier geniet je van de rust van het groene landschap en ervaar je toch de voordelen van wonen nabij het stadscentrum.
Lees verder...

Nieuws over Stadshoeve

Meer dan de helft van Stadshoeve onder optie

Rustig, groen en dicht bij Stad wonen. Dat spreekt veel mensen aan. Daarom kiezen woningzoekers voor nieuwbouwproject Stadshoeve. Inmiddels is al meer dan de helft van het aanbod onder optie.

Lees verder

Vogelvluchtvideo Stadshoeve

Wil jij wonen op de grens van Stad en land? Dan is Styadshoeve aan het Hoendiep in Groningen misschien wel iets voor jou.

Lees verder

Start verkoop De Stadshoeve

Vandaag is het eindelijk zover. Om 17:00 uur gaan de 14 eengezinswoningen van de Stadshoeve in verkoop.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte UT / Delfiaweg Oost
226 m
Bushalte UT / Delfiaweg West
507 m
Bushalte Het Roege Bos
657 m
Bushalte Hans Lodeizenstraat
725 m
Bushalte Kerkstraat
818 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Alfa College
659 m
de Vinkenborgh
782 m
de Bekenkampschool
935 m
OB Groningen filiaal Hoogkerk
1.46 km
Erasmusschool
2.14 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
870 m
Albert Heijn
918 m
Kruidvat
925 m
Aldi
1.28 km
Zeeman
1.28 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Verbetering
1.04 km
Apotheek Hoogkerk
1.17 km
Dijkstra Tandheelkunde
1.42 km
Mediq
1.43 km
Apotheek Hoendiep
2.35 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Pandomo Makelaars

Groningen