Koopprijs

Van € 680.000 - € 1.299.000

Aantal woningen

4 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

160 m2 tot 333 m2
Inhoud
453 m3 tot 913 m3

Omschrijving

Het Ebbingekwartier spant De Kroon

Wonen in De Kroon
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.
De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van circa 82 tot 179 m²? Of kiest u voor een tweeverdiepingen- appartement van respectievelijk circa 112 m², 160 m² of 179 m²? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen van 272 m² en 313m². Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren.

PARKEER-ACTIE
Vanuit het gebouw kunt u met een privé -lift naar de onderliggende Boterdiepgarage; met deze lift bent u dus zo vanuit uw appartement bij uw auto.
Alle appartementen hebben recht op een parkeerabonnement in de parkeergarage.
Indien u nu een koopcontract tekent, geeft VanWonen u de eerste DRIE JAAR het abonnement CADEAU.
Voor de appartementen gelegen op verdieping 8 en 9 zijn twee abonnementen per woning beschikbaar.
Het abonnement is gekoppeld aan het appartement. Indien u binnen drie jaar verhuist, verhuist het abonnement voor de resterende tijd met het appartement mee naar de nieuwe bewoner. Het parkeerabonnement zal ingaan op de dag van de oplevering van uw appartement.

Locatie
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Types
Het comlex bevat 3 verschillende type appartementen ingedeeld in 3- 4- en 5- kamer appartementen en telt maar liefst 15 verschillende plattegronden verspreidt over 8 verschillende etages.
In De Kroon op het Ebbingekwartier worden vier unieke, tweelaagse 5-kamer appartementen gerealiseerd. Twee appartementen verdeeld over de bovenste verdiepingen van het complex. Bij mooi weer heeft u bij deze twee appartementen eindeloos uitzicht over de stad Groningen, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Tevens beschikken deze appartementen over maar liefst twee badkamer en twee buitenruimten. De woonoppervlaktes van deze twee hoogst gelegen appartementen zijn circa 272 m² en circa 313 m².
Op de 5e en 6e verdieping ligt een bijzonder appartement met uitzicht over het centrum, het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Het appartement is circa 160 m² groot en heeft twee buitenruimten. Op de begane grond en de eerste verdieping ligt het laatste 5 kamer appartement. Dit appartement is door de ligging te gebruiken als woon-werkwoning of als woonhuis. Het appartement beschikt over twee buitenruimten met de stad als uitzicht. Tevens wordt er op iedere verdieping een badkamer gerealiseerd. Een stalen trap met houten treden verbindt de verdiepingen met elkaar. De totale grootte van dit appartement is circa 179 m².
Elk appartement heeft recht op een abonnement om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage.

Type B2
Uniek en royaal vijfkamerappartement over twee woonlagen
INDELING vijfde verdieping: Entree; Ontvangsthal die toegang geeft tot de berging (wasmachine/ droger) en de royale woonkamer met open keuken (circa 59 m²). De woonkamer heeft kamerhoge ramen en geeft via een schuifpui toegang tot het balkon/loggia van circa 11,5 m², gericht op het noordoosten. Via de woonkamer komt u in een tweede centrale hal die toegang geeft tot het toilet, luxe badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet, douche en ligbad. Via de tweede hal komt u eveneens in slaapkamer één van circa 19 m² en slaapkamer twee van circa 19 m². INDELING zesde verdieping: De tweede woonlaag bereikt u via een vaste trap in de woonkamer en komt uit op een overloop. Hier heeft u toegang tot slaapkamer drie van 12 m² en slaapkamer-, hobby of werkkamer vier van circa 11 m². Slaapkamer drie geeft tevens toegang tot een tweede balkon/loggia.
Bouwnummer: 59

Type E2
Uniek vijfkamerappartement over twee woonlagen
INDELING: Entree; Ontvangsthal; Z-vormige lange gang die toegang geeft tot de berging met ruimte voor een wasmachine/wasdroger; toilet met fontein; badkamer met wastafel, 2e toilet en inloopdouche; Vaste trap naar de begane grond verdieping. De lange gang biedt tevens toegang tot de ruime woon/leefkeuken van circa 32 m². De woon/leefkeuken heeft aan de voorzijde een schuine voorgevel. Een schuifpui geeft toegang tot het balkon/loggia van circa 5 m². Aan het einde van de gang bevinden zich slaapkamer één van circa 20 m² en slaapkamer drie van circa 18 m². Slaapkamer twee van circa 18 m² en de woonkamer van circa 41 m² bereikt u via een vaste trap in de gang die leidt naar de begane grond van appartementengebouw De Kroon. De woonkamer is voorzien van een schuifpui die toegang geeft tot een ruim terras van circa 21 m² en is gericht op het oosten (Kolendriftzijde). Op deze verdieping bevinden zich tevens een 3e toilet, een bergingskast en een separate badkamer met wastafel en inloopdouche. Kenmerkend is de extra verdiepingshoogte op de begane grond.
Bouwnummer: 42

Type G
Zeer royaal vijfkamerappartement over twee verdiepingen
INDELING: Entree; Ruime en brede centrale hal van circa 23 m² met een vaste trap naar de 9e verdieping. De centrale hal biedt toegang tot de ruime berging van circa 10 m² met ruimte voor de technische installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger; Toilet met fontein; Luxe badkamer van circa 12 m² met dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en een ligbad. De badkamer heeft ook een deur naar slaapkamer één. De langgerekte U-vormige woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 67 m². Veel glas en daglicht zorgen voor een zonnig vertrek. Schuifpuien geven toegang tot het balkon/loggia van circa 15 m². Via een vaste trap in de centrale hal komt u op de overloop van de 9e etage en tweede verdieping van dit appartement.

INDELING: Overloop met schuin oplopend dak en dakraam, geeft toegang tot respectievelijk slaapkamer twee van circa 19 m² met een schuin oplopend dak en privé-balkon van circa 10 m²; Slaapkamer drie van circa 16 m² met een schuin oplopend dak en twee dakramen; Slaapkamer vier van circa 14 m² met een schuin oplopend dak en twee dakramen. Tot slot bevindt zich op deze etage een tweede luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, derde toilet en inloopdouche. Vanuit dit appartement geniet u iedere dag van het magnifieke uitzicht over de stad Groningen, het gezellige DOT-terrein en het stadsstrand.
Bouwnummer: 67

Type H
Exclusief en zeer ruim luxe appartement over twee woonlagen
INDELING: Entree; Ruime ontvangsthal van circa 14 m² met vaste trap naar de 9e verdieping. De centrale hal/gang biedt toegang tot respectievelijk: badkamer één met 2e toilet, dubbele wastafel en inloopdouche; Een berging van circa 6 m² met ruimte voor de technische installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger; Toilet met fontein; Toegang tot royale slaapkamer één van circa 46 m². Aan het einde van de gang bevindt zich de royale en zonnige woonkamer met open keuken van maar liefst circa 103 m². Kamerhoge ramen zorgen voor veel daglicht. Twee schuifpuien geven toegang tot de riante loggia/balkon van circa 14 m². Via een vaste trap in de hal komt u op de tweede woonlaag van dit magnifieke appartement.

Het summum van de kroon!
INDELING: Ruime en brede overloop met lange gang die toegang geeft tot badkamer twee met wastafel, inloopdouche en 3e toilet; Slaapkamer drie van circa 22 m² met aan weerszijden een schuin oplopend dak voorzien van drie dakramen; Slaap(werk)kamer vier van circa 10 m². Deze slaapkamer heeft maar liefst vier dakramen. Aan het einde van de gang bevindt zich slaapkamer twee van circa 33 m². Deze slaapkamer heeft aan de straatzijde een schuin oplopend dak met een dakraam en een schuifpui die toegang geeft tot een separaat balkon van circa 10 m².
Bouwnummer: 68

Verkoop- en inlichtingen:
Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).
Kijk voor meer informatie op de website: woneninhetebbingekwartier.nl of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
42 De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement € 680.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement

Bouwnummer 42 - € 680.000

Verkocht

179 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

59 De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement € 700.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement

Bouwnummer 59 - € 700.000

Verkocht

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

67 De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement € 1.299.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement

Bouwnummer 67 - € 1.299.000

Beschikbaar

272 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

68 De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement € 1.299.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement

Bouwnummer 68 - € 1.299.000

Verkocht

313 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Kroon op het Ebbingekwartier - 5 kamer appartement in het project De Kroon op het Ebbingekwartier