Koopprijs

Van € 630.000 - € 790.000

Aantal woningen

9 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

160 m2 tot 179 m2
Inhoud
420 m3 tot 474 m3

Omschrijving

Het Ebbingekwartier spant De Kroon

Wonen in De Kroon
Verrassend en royaal wonen in Groningen stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.
De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement met een woonoppervlakte van circa 82 tot 179 m²? Of kiest u voor een tweeverdiepingen- appartement van respectievelijk circa 112 m², 160 m² of 179 m²? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen van 272 m² en 313m². Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren.

PARKEER-ACTIE
Vanuit het gebouw kunt u met een privé -lift naar de onderliggende Boterdiepgarage; met deze lift bent u dus zo vanuit uw appartement bij uw auto.
Alle appartementen hebben recht op een parkeerabonnement in de parkeergarage.
Indien u nu een koopcontract tekent, geeft VanWonen u de eerste DRIE JAAR het abonnement CADEAU.
Voor de appartementen gelegen op verdieping 8 en 9 zijn twee abonnementen per woning beschikbaar.
Het abonnement is gekoppeld aan het appartement. Indien u binnen drie jaar verhuist, verhuist het abonnement voor de resterende tijd met het appartement mee naar de nieuwe bewoner. Het parkeerabonnement zal ingaan op de dag van de oplevering van uw appartement.

Locatie
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Types
Het comlex bevat 3 verschillende type appartementen ingedeeld in 3- 4- en 5- kamer appartementen en telt maar liefst 15 verschillende plattegronden verspreidt over 8 verschillende etages. De bijzonder riante 4 kamer appartementen in De Kroon op het Ebbingekwartier zijn gelegen op de 1e , 2e, 3e, 4e, 5e, 6e en 7e verdieping. De appartementen beschikken over een ruime buitenruimte. De woonoppervlaktes variëren van circa 160 m² tot circa 179 m².
Een groot aantal van deze appartementen heeft een uitzicht op het markante DOT-terrein en het Stadsstrand. Twee appartementen kijken uit over het bruisende Ebbingekwartier en richting de stad. Elk appartement heeft recht op een abonnement om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage.
Kortom: voor elk wat wils!

Type A + A2
Zes ruim ontworpen royale vierkamerhoekappartementen.
INDELING: Entree; Lange gang die toegang geeft tot de berging (wasmachine/droger), toilet, luxe badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet, inloopdouche en ligbad. Aan de gang bevinden zich de drie slaapkamers van respectievelijk circa 22 m², 20 m² en 19 m². Aan het einde van de gang bevindt zich rechts de entree tot de open keuken en ruime woonkamer van circa 58 m².
Het inpandige balkon/loggia van circa 12 m² is toegankelijk vanuit de woonkamer (m.u.v. bouwnummer 43) en slaapkamer en is gesitueerd op het noordoosten. Kenmerkend van deze appartementen zijn de kamerhoge ramen die een prachtige uitkijk bieden over het gezellige DOT-terrein en de stad.
Bouwnummers: 38, 43 (A2), 48, 53, 58, 63

Type A3
Uniek en ruim vierkamerappartement
INDELING: Entree; Lange gang die toegang geeft tot de berging (wasmachine/droger), toilet, luxe badkamer met dubbele wastafel, 2e toilet, inloopdouche en ligbad. Aan de gang bevinden zich de drie slaapkamers van respectievelijk circa 25 m², 22 m² en 17 m². Aan het einde van de gang bevindt zich rechts de entree tot de open keuken en ruime woonkamer van circa 54 m². Via een schuifpui komt u op het ruime en inpandige balkon/ loggia van circa 15 m², gericht op het noordoosten. Vanaf de zevende verdieping heeft u een prachtig uitzicht over het gezellige DOT-terrein en de stad.
Bouwnummer: 65

Type F
Bijzonder ruim en uniek vierkamerappartement
INDELING: Entree; Ruime ontvangsthal van circa 23 m². Aan weerszijden van de hal bevinden zich twee bergruimtes van circa 8 m². In één van de ruimtes bevindt zich de installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. Via de ontvangsthal komt u in de centrale gang die toegang biedt tot het toilet met fontein; Badkamer met dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en ligbad; Slaapkamer één van circa 20 m², slaapkamer twee van circa 17 m² en slaapkamer drie van circa 16 m². Aan het einde van de gang bevindt zich de riante woonkamer met open keuken van totaal circa 71 m². De schuifpui geeft toegang tot het inpandige balkon/loggia van circa 15 m². De zonnige woonkamer is gericht op het zuidwesten. Hier geniet u van het weids uitzicht over het Ebbingekwartier en het centrum van Groningen.
Bouwnummer: 64

Type F2
Zeer ruim en uniek vierkamerappartement
INDELING: Entree; Ruime ontvangsthal van circa 23 m², aan weerszijden van de hal bevinden zich twee bergruimtes van circa 8 m². In een van de bergruimtes bevindt zich de technische installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. Via de ontvangsthal komt u in de centrale gang die toegang biedt tot het toilet met fontein; Badkamer met dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en ligbad; Slaapkamer één van circa 20 m², slaapkamer twee van circa 16 m² en slaapkamer drie van circa 16 m². Aan het einde van de gang komt u in de riante woonkamer met open keuken van totaal circa 72 m². Dit zonnige appartement, gericht op het zuidwesten heeft schuifpuien die toegang geven tot een lange, inpandige balkon/loggia van circa 14 m².
Bouwnummer: 66

Verkoop- en inlichtingen:
Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).
Kijk voor meer informatie op de website: woneninhetebbingekwartier.nl of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
38 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 635.650

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 38 - € 635.650

Onder optie

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

43 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 665.650

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 43 - € 665.650

Verkocht onder voorbehoud

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

48 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 670.650

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 48 - € 670.650

Verkocht

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

53 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 675.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 53 - € 675.000

Verkocht

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

58 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 690.650

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 58 - € 690.650

Verkocht onder voorbehoud

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

63 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 695.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 63 - € 695.000

Verkocht onder voorbehoud

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

64 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 765.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 64 - € 765.000

Verkocht

176 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

65 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 711.450

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 65 - € 711.450

Verkocht

160 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

66 De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement € 790.000

De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement

Bouwnummer 66 - € 790.000

Verkocht

179 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype De Kroon op het Ebbingekwartier - 4 kamer appartement in het project De Kroon op het Ebbingekwartier