Nieuwbouw in Zuidhorn

Op zoek naar nieuwbouw Zuidhorn? Een prachtig plaatsje dat in het Westerkwartier ligt. Tussen de stad Groningen en provinciegrens met Friesland in. Huis kopen in Zuidhorn? Nieuwbouw appartementen of liever een vrijstaande woning? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.


Wanneer u in dit dorp woont weet u het zeker; u heeft alle gemakken dichtbij! U vindt verschillende winkels, zoals grote ketens maar ook kleinere boetiekjes. Houdt u van lekker eten? Ga dan eens uiteten bij bistro Het Oude Raadhuis. Hier wordt altijd gewerkt met verse streekproducten.
De bistro heeft zijn naam te danken aan de voormalige functie van het pand; tot 2000 diende het pand namelijk als gemeentehuis. Het Oude Raadhuis bevindt zich in de dorpskern, hier vindt u ook nog allerlei andere restaurants en winkels. Wij bieden verschillende projecten, waaronder: nieuwbouw in Zuidhorn. Bent u benieuwd geworden of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Prachtige nieuwbouw in Zuidhorn; dichtbij het bruisende stadscentrum!
Dankzij de vele uitvalswegen is onder andere de stad Groningen goed bereikbaar. Wanneer u regelmatig met de trein vanuit Friesland of West-Groningen reist herkent u de plaatsnaam Zuidhorn direct. Het is namelijk het laatste station dat u passeert voordat u de provinciehoofdstad bereikt. Een treinritje duurt dan ook nog niet eens 10 minuten! Hierdoor staat u binnen een mum van tijd in het bruisende stadscentrum. Ook wanneer u in het centrum werkt is dit ideaal.

Lees verder...

Gemeente
Zuidhorn

Inwoners
8.000

ABONNEREN OP NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over Zuidhorn