NieuwWonen Groningen: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod en toekomstige nieuwbouwprojecten

NieuwWonen Groningen, opgericht in 2016, is een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten in deze regio. Het doel van NieuwWonen Groningen is om het nieuwbouwaanbod in Groningen en omgeving op een overzichtelijke manier weer te geven. Daarnaast biedt NieuwWonen Groningen jou de mogelijkheid om snel informatie te ontvangen over projecten waar je volgens jouw aangegeven voorkeuren interesse in zou hebben. Op dit moment staan ruim 20.000 mensen ingeschreven op NieuwWonen Groningen.  


De NVM Nieuwbouwspecialisten die zijn aangesloten bij NieuwWonen Groningen zijn:
  • Lamberink Nieuwbouwgroningen

  • Boekholt Makelaars

  • Pandomo Makelaars

Het nieuwbouwaanbod verzameld op één website
   NieuwWonen Groningen: bekijk hier al het nieuwbouwaanbod

   NieuwWonen Groningen helpt jou gericht te zoeken

   In Groningen worden veel nieuwbouwprojecten ontwikkeld. NieuwWonen Groningen maakt het mogelijk om gericht te gaan zoeken. Door je woonwensen in te vullen, geef je aan waar je zou willen kopen of huren en naar wat voor type woning je op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een woning met tuin of een appartement met balkon? Ook de oppervlakte, indeling en prijsklasse van jouw ideale nieuwbouwwoning mogen natuurlijk niet vergeten worden. 

   Als je je woonwensen op NieuwWonen Groningen invult, ontvang je als eerste alle ontwikkelingen over nieuwe projecten die hierop aansluiten. Je voorkomt hiermee dat nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen je ontglippen. Bovendien kun je snel actie ondernemen. En dat is belangrijk aangezien de vraag naar nieuwbouw in Groningen enorm is. 

   Daarnaast informeren we je ook via onze nieuwsbrief en sociale media zoals Facebook en Instagram. NieuwWonen Groningen houdt je op deze manier altijd op de hoogte van de laatste nieuwbouwontwikkelingen in de regio. 

   De voordelen van NieuwWonen Groningen op een rij

   Compleet overzicht.  NieuwWonen Groningen biedt een duidelijk overzicht van het nieuwbouwaanbod in Groningen en omgeving.

   Uitgebreide projectinformatie. Per project worden de kenmerken en type woningen beschreven. Ook krijg je een overzicht te zien van de voorzieningen in de buurt. 

   Gevarieerd aanbod. Van starterswoningen tot eengezinswoningen en van appartementen in het centrum tot prachtige villa’s in het groen. NieuwWonen Groningen laat je kennismaken met verschillende woningtypen in diverse prijsklassen. En niet alleen koopwoningen, maar ook huurwoningen.

   Als eerste op de hoogte. Door je in te schrijven op de website ben je altijd als eerste op de hoogte van te koop staande nieuwbouwprojecten, plannen voor de toekomst en overige ontwikkelingen rondom nieuwbouw in Groningen. 

   NieuwWonen Groningen laat jouw nieuwbouwwens in vervulling gaan

   Heb je jouw ideale woning nog niet gevonden? Ook dan biedt NieuwWonen Groningen mogelijkheden. Als er andere zoekers zijn met vergelijkbare wensen brengen wij die belangstelling onder de aandacht bij de provincie Groningen en projectontwikkelaars. Wie weet wordt jouw woondroom dan werkelijkheid! Vanzelfsprekend gaat NieuwWonen Groningen veilig en vertrouwelijk om met jouw gegevens.

   Je kunt vast niet wachten om je zoektocht naar een nieuwbouwwoning in Groningen te starten. Vergeet niet om eerst je woonwensen op NieuwWonen Groningen in te vullen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van nieuwbouwprojecten in Groningen die hierop aansluiten.