WoonEvent 26 mei

09 mei 2018

Wil je je persoonlijk laten informeren over actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten ? Bezoek dan het WoonEvent van NieuwWonen Groningen op zaterdag 26 mei op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen.

Je kunt informatie krijgen over meer dan 40 nieuwbouwprojecten in de regio Groningen en de Kop van Drenthe. Er zijn zelfs een aantal projecten die voor de allereerste keer aan het publiek worden gepresenteerd. De nieuwbouwspecialisten van NieuwWonen Groningen staan de hele middag voor je klaar om al je vragen te  beantwoorden.


zaterdag 26 mei
11.00 - 15.00 uur
Voormalig Suikerunieterrein
"Het Stadslab"
Energieweg 10 in Groningen


Kun je niet wachten tot het WoonEvent en wil je nu weten wat er te koop is? Kijk dan bij al onze projecten of maak een woonprofiel aan en ontvang het laatste nieuws over woningen die passen bij jouw woonwensen in je mailbox.


Het WoonEvent is evenals NieuwWonen Groningen een initiatief van de NVM Nieuwbouwspecialisten: Boekholt nieuwbouwspecialist, Pandomo Makelaars, Nieuwbouwgroningen.nl & Lamberink Makelaars.


Route en parkeren
Parkeren is gratis. Bij grote evenementen is een parkeerbeleid opgesteld, instructies dienen opgevolgd te worden.


Met de fiets
Volg vanuit het centrum het Hoendiep naar de McDonalds. Steek over en fiets achter het benzinestation langs en blijf het Hoendiep volgen totdat je bij de fietsbrug bent. Aan de overkant van het water voorbij het grote gebouw en de fabriekspijp vind je het Stadslab. De route naar het WoonEvent wordt met borden aangegeven.


Met de auto
Vanaf Julianaplein de ringweg (N 370) richting Zuidhorn en neem de tweede afslag "Hoendiep". Onderaan de afslag de tweede afslag van de rotonde. Op het terrein van het voormalige Suikerunie doorrijden richting gebouw of fabriekspijp. Het Stadslab bevindt zich aan de linkerkant. De route naar het WoonEvent wordt met borden aangegeven.


Openbaar vervoer
Buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Uitstappen bij halte Hoendiep/Meubelboulevard. De ingang is dan bij Energieweg 10. Hier is enkel een loop- en fietsbrug.