Westerwal - verkoop start 26 mei!

21 mei 2020

De Kadewoningen en de Hofwoningen van Westerwal gaan in verkoop! Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wil je graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kun je het stadse leven niet missen? Dan is dit project echt iets voor jou.

Op het voormalig Enceha-terrein in de populaire Zeeheldenbuurt werken de Groningse ontwikkelaar Mensenborgh en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam samen aan nieuwbouwplan Westerwal. Tussen de Van Heemskerckstraat en de Admiraal de Ruyterlaan komen 171 appartementen te huur in de vrije sector en 20 grote eengezinswoningen te koop. Straks is dit een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep, met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek!


Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. In het vijflaagse appartementengebouw komen 171 twee- en driekamerappartementen met woonoppervlakten variërend van circa 49 tot 87 m². De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m².


De appartementen worden later in 2020 te huur aangeboden.


 

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Westerwal

Volledig verkocht
Meer informatie

Westerwal

Groningen


€ 417.000 tot € 542.000
149 m2 - 182 m2 woonoppervlakte