Vrije kavels en 2/1 kap in Nieuw Sintmapark nog beschikbaar!

30 mei 2019

De verkoop is gestart.


Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Schrijf je snel in voor de twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. 

Er worden acht twee-onder-een-kapwoningen met het Fijn Wonen-label gebouwd. De woningen zijn comfortabel, compleet, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Deze huizen zijn extra duurzaam en kennen een korte bouwtijd. Helemaal klaar voor jouw toekomst.
Kies voor ruim of nog ruimer. Wil je nog meer leefruimte in een van deze woningen? Dat kan. De begane grond aan de achterzijde kun je optioneel met 1,2 meter of zelfs 2,4 meter verlengen. Dit geeft je woonkeuken een nog veel ruimer gevoel.


Voor de vrije kavels is er veel mogelijk. Je kunt je eigen droomhuis (laten) bouwen of de hulp van de ontwikkelaar inschakelen. Je bent hier vrij om binnen het geldende bestemmingsplan volledig een eigen ontwerp neer te zetten! Neem contact op met de verkopend makelaar om de mogelijkheden te bespreken.


Voorjaar 2019 in verkoop
Op Nieuw Sintmapark komen ook drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een-kapwoningen. Deze kunnen gereserveerd worden voor de start verkoop.
De hoekwoningen krijgen een uitbouw met een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning zeer uitgebreid en bovendien bijzonder levensloopgeschikt. De tussenwoningen zijn perfect voor starters en kleine huishoudens.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuw Sintmapark?