Verkoop gestart 12 appartementen ANTARES 2020 te Zuidhorn

29 november 2019

De verkoop van de 12 appartementen in Zuidhorn is gestart. Heb je dit moment gemist? Niet getreurd! Om mee te kunnen doen met de toewijzing kun je je nog steeds inschrijven.

Inschrijven kan tot maandag 9 december 17:00 uur.
Download hiervoor het inschrijfformulier hieronder of via de site. Een ingevuld inschrijfformulier kun je inleveren bij de één van verkopende de makelaars. 

De Antares 2020 heeft een prachtige silhouet met over drie verdiepingen vier appartementen per etage. De penthouses op de tweede verdieping hebben 2 woonlagen!. De woningen variëren in grootte van 80 tot 120 m2 en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Zo is ieder appartement voorzien van zijn eigen individuele warmtepomp en gebalanceerd ventilatiesysteem. Uiteraard kunnen PV-panelen niet ontbreken. De materialen van de buiten- en de binnenschil zijn hoogwaardig en robuust. Door de grote gevel vullende raampartijen op beide uiteinden van de Antares, en de grote raampartijen in de zijgevels geniet je  optimaal van de sterren.
De buitengevels zijn doorgetrokken bij het balkon, dit zorgt voor een prettige privacy en functioneert bovendien als zonwering voor de warme dagen. De rood/oranje gevelsteen past zeer goed bij het spectrum van de superster.
Het is er fijn, ruim en licht wonen in een spiksplinternieuw appartement op een prachtige locatie in een groene omgeving. Alle 12 ruime woningen zijn aan de voorzijde van het gebouw toegankelijk via een centrale ingang met een lift of via de trap.

Downloads


Download

Bekijk ook het project Antares 2020 Appartementen

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Antares 2020 Appartementen

Zuidhorn

79m - 120m woonoppervlakte
€ 279.900 tot € 414.900