Uitgelicht: Appartement bouwnummer 4 Meersterborg Sappemeer

02 november 2022

Dit appartement ligt op de eerste verdieping in het kleinschalige appartementencomplex Meersterborg te Sappemeer. Lang wachten is bij dit nieuwbouwproject niet nodig, de bouw is namelijk gestart!

Bent u op zoek naar een comfortabel, ruim en luxe appartement met eigen inpandige garage en eigen inpandige berging, royale bijkeuken en balkon? En dat op loop- en fietsafstand van de dagelijkse voorzieningen en binnen een half uur reistijd van de stad Groningen. Dan is dit appartement wellicht uw nieuwe thuis!

De indeling: Ruime entree/hal, van waaruit toegang tot 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken, een badkamer met douchehoek, vaste wastafel en mogelijkheid 2e toilet, een bijkeuken met aansluitingen voor de apparatuur. Het balkon is vanuit de woonkamer te bereiken. Standaard zijn alle appartementen voorzien van een eigen garage op de begane grond en een extra privé-berging op de eerste verdieping.

Dit appartement wordt aangeboden voor € 429.500,- VON

Voor meer informatie neem dan contact op met de verkopend makelaar: Lamberink Nieuwbouwmakelaars, telefoonnummer 050- 54 72 222 of e-mail nieuwbouw@lamberink.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Meersterborg?

Bekijk ook het project Meersterborg

In verkoop
custom media
Meer informatie

Meersterborg

Sappemeer

3 woningen beschikbaar
101m - 116m woonoppervlakte
€ 399.500 tot € 429.500