Succesvolle start verkoop

23 juli 2019

Lindehoeve is voortvarend van start gegaan. Na de start verkoop was er een mooi begin met bijna de helft van het project aan reserveringen. Inmiddels hebben meer mensen het project gevonden en lopen de reserveringen rustig aan op.

De rijwoningen type A1/A2 en de 2/1 kap variant van dit woningtype gaan erg hard. De overige bouwtypen C en D zijn voor de helft gevuld. Een prachtig resultaat in relatief korte tijd. De eerste modelinge toezeggingen zijn gedaan om de aankoop definitief te maken. Binnenkort zal dit te zien zijn middels rood aangegeven kavels die op verkocht zullen komen te staan.


Gelukkig zijn er nog mooie woningen beschikbaar dus neem vooral contact op, maak een afspraak en neem samen met ons het project door.


Vrije kavel:
In de noord-westelijke hoek van Lindehoeve ligt een prachtige kavel van liefst 816 m2 groot. Heeft u altijd al zelf uw droonwoning willen bouwen? Dit is uw kans. De losse kavel kost €200.000,- v.o.n. Het kavelpaspoort met de mogelijkheden voor het bouwen van uw woning zijn op te vragen bij de makelaars. Vraag naar de mogelijkheden!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lindehoeve?

Bekijk ook het project Lindehoeve »