Start verkoop Signatuur - Helpermaar maart 2020

10 februari 2020

Schrijf u in voor Signatuur en wordt op de hoogte gehouden van de exacte datum start verkoop en de ontwikkelingen rondom het project. Er zijn drie typen stadsvilla’s; 13 stadsvilla's tussen, 4 stadsvilla’s hoek en 4 stadsvilla's twee-onder-een-kap. 

De stadsvilla’s vormen de entree van de wijk en tegelijkertijd het sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Helpermaar. De woningen zijn in basis zeer ruim van opzet met vier woonlagen voor al uw woonwensen. En gelegen op mooie royale kavels, met parkeermogelijkheid voor 2 auto’s op eigen terrein. De grote woningen onderscheiden zich door diverse woonconcepten die toegepast kunnen worden; uw eigen signatuur!


Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken. Maar kookt u liever op hoog niveau? Ook op de eerste verdieping kunt u uw woonkeuken realiseren. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en (optioneel) derde voor slapen. Gaat u voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat u nooit meer reistijd heeft of heeft u geregeld logees of een groot gezin die u graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan u de keuze! We komen later met inspirerende woonthema's waaruit u kunt kiezen zodat dit unieke woonhuis helemaal bij uw woonwensen gaat aansluiten. Van een eigen game-room tot 5 slaapkamers, van werken aan huis tot een eigen slaap- badkamerruimte. Het is aan u.


Goed voorbereid op de start verkoop? Doe een financiële haalbaarheidscheck! De haalbaarheidscheck kunt u bij onze hypotheekafdeling, Scherp financieeladvies, laten beoordelen en invullen. Deze ingevulde haalbaarheidscheck kunt u later uploaden bij uw inschrijving. Een geüploade haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft u voorrang bij de woningtoewijzing. Heeft u vragen? Of wilt u meteen een afspraak maken voor de haalbaarheidscheck? Neem dan contact met ons op onderstaande gegevens:

Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25 9743 DA Groningen
T: 050 - 311 46 47
E: nieuwbouw@boekholt-partners.nl