Start verkoop Havenmeester - Blauwestad 25 juli

22 juli 2019

>>>> IN VERBAND MET DE TROPISCHE TEMPERATUREN IS BESLOTEN DE START VERKOOPBIJEENKOMST (ALS ONDERSTAAND BESCHREVEN) VAN HET PROJECT HAVENMEESTER TE ANNULEREN <<<<
Een nieuwe datum wordt gepland na de bouwvakvakantie.

*** Havenmeester gaat in verkoop! ***

Aanstaande donderdag 25 juli van 15.30-17.30 uur bent u van harte welkom bij het Projectbureau Blauwestad, Redersplein 2 te Blauwestad.

Kunt u 25 juli niet aanwezig zijn? Geef het ons door, maak een afspraak of laat de documenten mailen.


Wij hebben een bouwer, we hebben een prachtige brochure en we hebben nieuwe informatie zoals prijzen van de casco opties (zoals garage, uitbouw en verdiepingsvarianten), een beknopte Technische Omschrijving en meer. Ook kunnen we u de gevelstenen laten zien die toegepast gaan worden. Wilt u sfeer proeven en een beter beeld krijgen van het project? Kom dan ook langs en laat u door ons informeren. De makelaars en medewerkers van Extenzo staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.


Van het bijzonder fraaie project zijn in de pre sale fase al 13 bouwnummers 'onder optie' gegaan. Uiteraard is het nog altijd mogelijk om vrijblijvend een pre sale optie te nemen op één van de nog beschikbare bouwnummers. Deze optie duurt tot het moment dat alle informatie met betrekking tot het project compleet is. Dit zal naar verwachting aanvang september zijn. Pas daarna beslist een optant of de optie al dan niet wordt omgezet naar een definitieve aankoop.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havenmeester Blauwestad?

Bekijk ook het project Havenmeester Blauwestad »