Stadlander - bijna uitverkocht!

14 januari 2020

In het waterrijke Reitdiep zijn bijna alle half vrijstaande woningen uitverkocht. De woningen hebben veel leefruimte in en om de woning en een eigen parkeerplek op eigen terrein. Wilt u meer informatie of plaats nemen op de reservelijst? Neem dan contact met ons op.

Het project omvat totaal 22 twee-onder-één-kap-woningen met circa 153 m² woonoppervlakte, standaard 5 slaapkamers en een royale tuin op het zonnige westen.


Met een nieuwbouwwoning van Stadlander kun je alle kanten op. De woningen zijn bijzonder ruim met drie woonlagen en standaard vijf slaapkamers. Ideaal dus voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Aan de waterkant is het mogelijk om een vlonder te realiseren, waardoor je extra kunt genieten van de prachtige locatie. In Stadlander ervaar je het gemak van stadse voorzieningen terwijl je ‘buiten’ woont, vlakbij de Groningse natuur.


Duurzaam en energiezuinig wonen
Stadlander telt 22 halfvrijstaande nieuwbouwwoningen. Het grote voordeel van een nieuwbouwhuis is dat je duurzamer woont dan in bestaande bouw. Nieuwbouwwoningen hebben goed geïsoleerde muren, vloeren en daken. Dat scheelt flink in het energieverbruik omdat je minder hoeft te verwarmen.
De woningen van Stadlander zijn bovendien gasloos. Een bodemwarmtepomp houd je woning warm in de winter en koel in de zomer. De warmtebron voor deze pomp is een buizensysteem onder de grond. Ook kun je kiezen voor zonnepanelen op het dak. Daarmee wekt je huis zelf duurzame energie op. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor je energierekening.

Bekijk ook het project Stadlander (Reitdiep | fase 3)

Volledig verkocht
Meer informatie

Stadlander (Reitdiep | fase 3)

Groningen


€ 375.000 tot € 408.000
153 m2 - 161 m2 woonoppervlakte