Nijstad | bijna uitverkocht, binnenkort start bouw!

06 augustus 2020

De verkoop van de halfvrijstaande en vrijstaande woningen in Vries verloopt voorspoedig. Inmiddels zijn alle woningen geopteerd danwel verkocht. Heeft u belangstelling voor één van deze woningen, neem dan plaats op de reservelijst!

Op het voormalige terrein van de Ontmoetingskerk ontwikkelt Blue Banner royale gezinswoningen met een ruime tuin. Aan de Nijstad - een nieuwe straat in het hart van Vries - worden zes twee-onder-één-kapwoningen en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. Inmiddels is het perceel bouwrijp gemaakt en de kavels uitgezet. (zie foto)

Naast de bouw van de 10 woningen van Nijstad gaat de woningcorperatie "Woonborg" diverse woningen renoveren en slopen voor vervangende 19 levensloopbestendige nieuwbouw woningen aan de Tipkampen 1-15 & 17-23 en Sprinkenveen. De garageboxen aan de Tipkampen 15 at/m t komen dan te vervallen. (zie afbeelding met concept)

Ontdek de veelzijdigheid van Vries.
Het plan Nijstad is een kleinschalig maar ruim opgezet plan in het centrum van Vries. Vries is een rustig dorp met landelijk karakter in een bosrijke omgeving, ruime voorzieningen en sportmogelijkheden. Ook scholen zijn dichtbij. Door de centrale ligging zijn de steden Groningen en Assen uitstekend bereikbaar! Via de ontsluiting A28 bent u in binnen 20 minuten in het bruisende centrum van de stad.
Kortom: heerlijk wonen in een rustige en groene omgeving met de bedrijvigheid om de hoek!