Mercado - inschrijven kan tot 20 sept. 12:00 uur

17 september 2019

Optimaal genieten van het stadse leven? Echt luxe wonen in hartje stad, om de hoek van de Grote Markt? Het kan nu ook ‘gewoon’ in onze eigen stad Groningen!

Mercado is de verborgen parel van de Groningse binnenstad. Als die straks zichtbaar wordt, krijgt de stad een onweerstaanbare glans. Mercado biedt de unieke mogelijkheid voor riant wonen met alles binnen handbereik voor het echte stadse leven. In de luwte van de stad, aan de Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, geeft Mercado je net die ademruimte waar je in de bruisende binnenstad behoefte aan hebt. En dat, terwijl je in een mum van tijd, op de Grote Markt staat. Mercado heeft de binnenstad als achtertuin. En maakt van een klein onopvallend straatje, een nieuw, levendig, aantrekkelijk stukje stad. In totaal komen er 41 gelijkvloerse penthouses en luxe appartementen in Mercado.
De bovenste verdiepingen worden ingericht met zes penthouses en vier specials. Stuk voor stuk topappartementen met allure met royale dakterrassen, drie slaapkamers en twee badkamers, schitterende vergezichten én optimale privacy.
Prijzen van € 310.000 t/m € 1.325.000,- v.o.n.


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Mercado?

Bekijk ook het project Mercado

In verkoop
Meer informatie

Mercado

Groningen


€ 310.000 tot € 1.325.000
64 m2 - 195 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project Mercado »