Laatste woningen Lindehoeve Aduard

18 december 2019

Het einde van het jaar 2019 is in zicht en met trots mag de aankondiging gegeven worden voor de start bouw van het project Lindehoeve in Aduard. De verwachte start bouw is voorjaar 2020 (ovb van lopende procedures). Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!

Wij kijken vol enthousiasme terug naar een mooie start verkoop. Daarbij zijn in de eerste maanden al diverse woningen verkocht. Op dit moment zijn er al 17 van de 24 woningen verkocht en ook de vrije kavel is serieus bezet. 


Graag informeren wij u over deze stand van zaken, maar ook de financiele voordelen die inmiddels bekend zijn niet onthouden.


Lage hypotheekkostenDe woningen van Lindehoeve vallen binnen de NHG grens van 2020 en met een EPC 0,0 (als meerwerk) ontvangt u rente korting op de hypotheek. 
Op meerdere vlakken is er hypotheek rente korting te behalen. Wilt u de gelukkige zijn van 1 van de laatste 7 woningen? Grijp dan deze unieke kans en neem contact op voor een advies en hypotheekberekening.


Kortom, wilt u eens om tafel zitten met ons om uw mogelijkheden te bespreken voor dit project? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij maken graag een afspraak met u.


Boekholt nieuwbouwspecialist
nieuwbouw@boekholt-partners.nl
050-311 46 47


Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lindehoeve?

Bekijk ook het project Lindehoeve

In verkoop
Meer informatie

Lindehoeve

Aduard


€ 204.900 tot € 314.900
111 m2 - 159 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Lindehoeve »