Kom je ook naar het volgende WoonEvent?

21 augustus 2018

Wil je weten welke nieuwe woningen in Groningen worden gebouwd? En wil je je persoonlijk laten informeren over deze nieuwbouwprojecten? Bezoek dan het WoonEvent van NieuwWonen Groningen op zaterdag 29 september op het voormalige Suikerunieterrein in Groningen.

Op deze dag geven meer dan 40 nieuwbouwprojecten uit Groningen en de Kop van Drenthe acte de présence. Er is zelfs een aantal projecten dat voor de allereerste keer aan het publiek wordt gepresenteerd.

Deze tweede editie van het WoonEvent pakt nog grootser uit dan de eerste. Naast dat je alles over de nieuwbouwprojecten in de stad en regio Groningen te weten komt, kun je nu ook speeddaten met hypotheekadviseurs. Kom jij onze adviseurs het hemd van het lijf vragen?

Zaterdag 29 september
10.00 - 14.00 uur
Voormalig Suikerunieterrein
"Het Stadslab"
Energieweg 10 in Groningen

Route en parkeren
Parkeren is gratis. Voor het parkeren van je auto is een verkeersregelaar aanwezig om je naar een plek te wijzen. 

Met de fiets
Volg vanuit het centrum het Hoendiep naar de McDonalds. Steek over en fiets achter het benzinestation langs en blijf het Hoendiep volgen totdat je bij de fietsbrug bent. Aan de overkant van het water voorbij het grote gebouw en de fabriekspijp vind je het Stadslab. De route naar het WoonEvent wordt met borden aangegeven.

Met de auto
Vanaf Julianaplein de ringweg (N 370) richting Zuidhorn en neem de tweede afslag "Hoendiep". Onderaan de afslag de tweede afslag van de rotonde. Op het terrein van het voormalige Suikerunie doorrijden richting gebouw of fabriekspijp. Het Stadslab bevindt zich aan de linkerkant. De route naar het WoonEvent wordt met borden aangegeven.

Openbaar vervoer
Buslijn 8 (stadsbus) of lijn 39 richting Surhuisterveen. Uitstappen bij halte Hoendiep/Meubelboulevard. De ingang is dan bij Energieweg 10. Hier is enkel een loop- en fietsbrug.

Meer nieuwbouwnieuws
Ook kun je zaterdag op de Groningse Nieuwbouwdag in Vesta Woonforum terecht. Hier presenteren 14 nieuwbouwprojecten uit Groningen stad en omstreken zich.