START VERKOOP nieuwe fase in de Oostergast op donderdag 27 juni

19 juni 2019

Het gaat weer gebeuren in de Oostergast in Zuidhorn. Na een jaartje windstilte presenteren we nu weer liefst 34 nieuwe gevarieerde  halfvrijstaande woningen en 4 rijwoningen van Plegt-Vos in fase 2D-a.


 

START VERKOOP
* donderdag 27 juni in zaal Balk, de Gast 39 te Zuidhorn
* informatiemarkt tussen 19:00 - 21:00 uur
* ontvangst verkoopdocumentatie en inschrijfformulier toewijzing kavels


Wij hopen u te zien bij de inloopbijeenkomst en informeren u graag!


 In de zogenaamde fase 2D-A presenteert Plegt-Vos weer een prachtig plan met liefst 8 verschillende woningtypen in een prijsklasse beginnend vanaf ca. € 230.000,- . Voor de mooiste grote twee -onder- één -kap woningen met garage tot  ca. € 340.000,-  Twee-onder één kap woningen zonder garage zijn al beschikbaar vanaf ca.  € 280.000,-


En dit zijn prijzen waar u bij nieuwbouwplannen  in de stad Groningen vaak niet eens een rijwoning voor kunt kopen. Kortom,  voor veel woningzoekers uit de stad is een bezoekje aan de Oostergast en de start verkoop ook zeer aan te raden.  Zuidhorn blijft een zeer interessant alternatief voor kopen in de stad.


Bent u op zoek naar een woning met een mooie plattegrond waarbij slapen en baden op de begane grond mogelijk is dan gaan we u 27 juni ook verrassen met 4 woningen van een geheel nieuw type dat nog niet eerder in de Oostergast is gebouwd.


Plegt-Vos pakt 27 juni uit met een zeer informatieve woningmarkt waar u ook onze makelaardij Lamberink Nieuwbouw Groningen,  hypotheekspecialist Thuis in Geld en leveranciers van keukens sanitair en tuinen gaat treffen.


We heten u graag welkom van 19.00 tot 21.00  uur in zaal Balk aan de Gast 39 in Zuidhorn.


 


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Oostergast | fase 2D-a?