Helperkade | ontdek de laatste herenhuizen

06 november 2020

Fraai wonen nabij het water van het Helperdiep in de populaire wijk Helpman, Groningen Zuid? Binnenkort kan het! Inmiddels is meer dan 90% verkocht. Interesse voor om één van de laatste herenhuizen te bemachtigen? Vraag naar de mogelijkheden.

De laatste bouwnummers zijn inmiddels geopteerd. Bouwnummer 38 een tussenwoning met brede dakkapel en bouwnummer 39 van het type Herenhuis, woningen met een eigen parkeerplaats.
De sfeervolle, gasloze herenhuizen liggen aan de Helper Westsingel. De architectuur sluit aan op die van een gezellige Groninger volksbuurt. Het ontwerp, met tuinmuurtjes met zitelementen, nodigt uit om op straat te zitten en contact te hebben met de buren. Ieder herenhuis heeft een eigen parkeerplaats en een fietsenberging in de royale tuin.

De ruime woningen (140-150m2) hebben een speelse indeling met het eetgedeelte aan de straatkant met openslaande deur naar een zonnig terras aan de voorzijde. De keuken neemt een centrale plek in het midden van de woning in. Een heerlijke plek om aan het eind van de dag als gezin samen te komen en gezellig te eten. De tuingerichte woonkamer is standaard al voorzien van fraaie tuindeuren naar een ruime besloten tuin. Op de verdiepingen bevinden zich in totaal 4 of 5 slaapkamers en een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.
Heb jij interesse in één van de laatste royale herenhuizen? Meld je aan via de projectwebsite en ontvang vrijblijvend meer informatie!