Helperkade, heeft u zich al ingeschreven?

10 april 2020

Verkoop van het project Helperkade is gestart! Heeft u belangstelling maar nog geen account aangemaakt (helperkade.nl)? Inschrijven kan tot ma. 13 april 23:59u!

In Helperkade vindt iedereen een woning naar zijn smaak. Het aanbod is namelijk zeer gevarieerd. Je hebt keuze uit 26 appartementen met uitzicht op het Helperdiep, 8 luxe stadsvilla’s met tuin op het zuiden en een verhoogd terras aan de waterzijde en 9 gezellige herenhuizen met een speelse indeling waarbij de keuken centraal staat. Dus wil jij groot wonen of liever compacter, met een moderne architectuur of meer aansluitend bij de jaren 30 woningen in de buurt? In Helperkade kan het allemaal!


De verkoop is gestart: inschrijven kan t/m 13 april! Om fysiek contact zo veel mogelijk te vermijden zal de verkoop online verlopen via de projectsite. Alle informatie over de woningen en appartementen, zoals brochures, prijslijsten, technische omschrijvingen en verkooptekeningen, is online beschikbaar.
Om iedereen de mogelijkheid te geven de informatie te bestuderen, is de inschrijftermijn verlengd t/m 13 april.
Inschrijven voor een van de woningen van uw voorkeur kan alleen digitaal door middel van het inschrijfformulier in jouw account op de projectsite van Helperkade.nl

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Helperkade?

Bekijk ook het project Helperkade

In verkoop
Meer informatie

Helperkade

Groningen


€ 209.500 tot € 560.000
50 m2 - 177 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Helperkade »