Helperkade | bouwnummer 35

28 januari 2021

Unieke kans, allerlaatste HOEK HERENHUIS in het project HELPERKADE gelegen in de populaire wijk Helpman, Groningen-Zuid. Deze hoekwoning wordt uitgevoerd met vele extra’s zoals een uitbouw van 2,4 meter, een dakterras, 4 ruime slaapkamers én 2 badkamers

Deze royale en robuuste hoekwoning wordt gerealiseerd aan de Helper Westsingel. De fraaie architectuur sluit aan op de jaren '30 stijl van de wijk. Het ontwerp, met tuinmuurtjes met zitelementen, nodigt uit om op straat te zitten en contact te hebben met de buren.
De woning heeft een oppervlakte van 162 m² en is speels ingedeeld met het eetgedeelte aan de straatkant. De keuken neemt een centrale plek in het midden van de woning in. Een heerlijke plek om aan het eind van de dag als gezin samen te komen en gezellig te eten. De tuingerichte woonkamer wordt uitgebouwd met 2,4 meter en voorzien van schuifpui naar de besloten achtertuin.
Op de 1e verdieping bevinden zich twee zeer royale slaapkamers met inloopkast en een luxe badkamer (douche, met ligbad, 2e toilet, dubbele wastafel).
Op de 2e verdieping bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, een dakterras, een 2e badkamer (met douche, wastafel en 3e toilet) en de technische berg-, was- en stookruimte.
De woning heeft een eigen parkeerplaats en een fietsenberging in de achtertuin.

Kortom, zoekt u een riant herenhuis voorzien van alle luxe in Groningen-Zuid op korte afstand van het centrum? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.