Helperkade | appartementen uitverkocht

10 augustus 2020

In de gezellige volkswijk Helpman verrijst binnenkort Helperkade. In Helperkade heb je de keuze uit 3 verschillende types waarvan de appartementen inmiddels zijn verkocht. Zoek je iets groters? Ook dat kan, bekijk dan de Herenhuizen en Stadsvilla's.

TYPE STADSVILLA: 8 Stadsvilla’s aan het water!
Dit is wonen op niveau. Letterlijk, want de woningen liggen circa 80 centimeter hoger dan de boulevard. Je bereikt je woning via een karakteristiek trappetje, en achter de tuinmuur staat een haagje. Je hebt dus een fraai uitzicht over de boulevard en het water, terwijl wandelaars niet bij jou naar binnen kunnen kijken. Bij iedere stadsvilla hoort één eigen parkeerplaats, dus ook voor de auto is er ruimte.
Strak en modern
De woningen hebben een strakke en moderne architectuur in een warme gevelkleur. De baksteenarchitectuur kenmerkt zich door vele details, verticale accenten en verbijzonderingen in het metselwerk. Naast een verhoogd terras aan de waterzijde hebben de stadsvilla’s een ruime achtertuin op het zuiden.

TYPE HERENHUIS: 9 Herenhuizen met eigen parkeerplaats
De sfeervolle, gasloze herenhuizen liggen aan de Helper Westsingel. De architectuur sluit aan op die van een gezellige Groninger volksbuurt. Het ontwerp, met tuinmuurtjes met zitelementen, nodigt uit om op straat te zitten en contact te hebben met de buren. Ieder herenhuis heeft een eigen parkeerplaats en een fietsenberging in de royale tuin.
Keuken als centrale plek
De woningen hebben een speelse indeling met het eetgedeelte aan de straatkant met openslaande deur naar zonnig terras. De keuken neemt een centrale plek in het midden van de woning in. Een heerlijke plek om aan het eind van de dag als gezin samen te komen en gezellig te eten. De tuingerichte woonkamer is standaard al voorzien van fraaie tuindeuren naar een zonnige besloten tuin. Op de verdiepingen bevinden zich in totaal 4 of 5 slaapkamers en een luxe badkamer met santair van Villeroy & Boch.