Fivelgo | heerlijke gezinswoning in Ten Boer

12 januari 2021

Aan de Gaykingastraat in Ten Boer verrijzen binnenkort 6 halfvrijstaande woningen in 2 verschillende typen. Zo is er voor elk wat wils.

Beleef Ten Boer
Volgens de bewoners is het in het dorp ‘gewoon goed wonen’. Ten Boer ligt midden in een van de oudste cultuurlandschappen van Nederland, het Hoogeland. Het gebied kenmerkt zich door een ongekend hoog aantal middeleeuwse kerken, authentieke molens, boerderijen en borgen. In het gebied bevinden zich talrijke fietsen wandelroutes. Dwars door Ten Boer loopt een wandelroute van in totaal 208 kilometer, genaamd “het Jacobspad”. Deze route laat je de kerken in de omgeving zien.

Voorzieningen
Naast alle voorzieningen die de stad Groningen biedt, is het dorp zelf ook van alle gemakken voorzien. Ten Boer heeft een eigen dorpscentrum met diverse winkels, goede sportmogelijkheden, meerdere scholen en een verwarmd openlucht zwembad.

De woningen
U kunt kiezen uit woningen met een hoge of lage goot. Beide typen hebben 3 slaapkamers. De indeling van de woning is per type afhankelijk van de lage of hoge goot. Zo is de zolder van de woningen met een lage goot bereikbaar middels de vlizotrap. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.