Fivelgo | centraal wonen in Ten Boer

05 november 2020

Beleef Ten Boer! Het dorp ligt midden in een van de oudste cultuurlandschappen van Nederland, het Hoogeland. Het gebied kenmerkt zich door middeleeuwse kerken, authentieke molens, boerderijen en borgen. Nu te koop: 6 half vrijstaande woningen!

Dorps wonen in Ten Boer
Het plan Fivelgo op de locatie van de voormalige plus-supermarkt is centraal gelegen in Ten Boer. Aan de Gaykingastraat realiseert VDM Woningen vier hoge goot woningen en twee lage goot woningen. De architectuur van de woningen heeft een rustiek karakter met een hedendaagse twist en sluit daarbij prima aan bij de dorpse sfeer van de Gaykingastraat. De 6 woningen hebben een stoere uitstraling, met fraaie bakstenen kaders en zorgvuldig vormgegeven details. De toepassing van een zinken afdeklijst op de zijgevels geeft de woningen een eigenzinnige vormgeving. Er zijn twee verschillende typen woningen, waardoor er voor elk wat wils is. Door het toepassen van dezelfde beeldtaal blijft de eenheid binnen het project gewaarborgd.

INDELING Bouwnummers 1 t/m 4:
Begane grond: entree, hal met toilet en trapopgang, trapkast met witgoed aansluiting, tuingerichte woonkamer met ruime open keuken.
1e verdieping: overloop, technische berging, 3 slaapkamers van 6,4 m², 9,9 m² en 17,1 m²
2e verdieping: via vlizotrap is de ruime zolderverdieping toegankelijk.

INDELING Bouwnummers 5 en 6:
Begane grond: ruime hal, toilet, woonkamer met open keuken, bijkeuken-/berging, trapopgang.
1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en wastafel.
2e verdieping: vlizotrap naar bergzolder (vaste trap mogelijk).