Engelse Park - succesvolle start verkoop

17 mei 2019

Inmiddels is de verkoop van de eerste 32 energie neutrale woningen in Engelse Park van start gegaan. De inschrijving verloopt digitaal.

U moet hiervoor een account op de site Engelse Park aanmaken waarin u uw voorkeuren kenbaar maakt. De inschrijving sluit op vrijdag 24 mei 12:00 uur. 


Verkoopinformatie
U kunt hier en op de projectwebsite Engelse Park alle aanvullende informatie downloaden zoals de prijslijst, de technische tekeningen en de meerwerkopties. Heeft u na het lezen van de documenten vragen, neemt u dan contact op met één van de makelaarskantoren.


Financiële haalbaarheidstoets
Om na te gaan of een woning in Engelse Park inclusief de gewenste meerwerkopties financieel haalbaar is, is het mogelijk om een haalbaarheidscheck uit te laten voeren. De haalbaarheidscheck kan gedaan worden door uw eigen financieel adviseur of door een hypotheekadviseur van Boekholt Nieuwbouwspecialist of van Pandomo Makelaars. De ingevulde haalbaarheidscheck kunt u uploaden in uw persoonlijke account in de inschrijfmodule op de website. Uw account is beveiligd en uw privacy is gewaarborgd.


 Een geüploade haalbaarheidscheck die aantoont dat de gewenste woning ook daadwerkelijk financierbaar is, geeft u voorrang bij de woningtoewijzing voor Fase 1.


Inschrijven
Het inschrijven voor een woning kunt u digitaal doen via uw persoonlijke account op de website. In uw account gaat uw naar ‘digitaal inschrijfformulier’ waar u stapsgewijs de inschrijving doorloopt. U kunt in de inschrijfmodule uw woningvoorkeur doorgeven. Tot aan de sluitingsdatum vrijdag 24 mei 12:00 uur kunt u van voorkeur wisselen, woningen verwijderen en/of toevoegen. Zorg ervoor dat u uw definitieve keuze gemaakt heeft op het moment dat de inschrijftermijn eindigt. Per toekomstig huishouden wordt slechts één inschrijving geaccepteerd.


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Engelse Park?

Bekijk ook het project Engelse Park

In verkoop
Meer informatie

Engelse Park

Groningen


- € 645.000
124 m2 - 206 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar