Engelse Park: inschrijving fase 2 gestart!

22 augustus 2019

Na het succes van fase 1, is nu ook fase 2 van Engelse Park in Groningen Zuid in verkoop.

Fase 2
De 31 onder architectuur ontworpen woningen van de hand van Bedaux de Brouwer Architecten, zijn beschikbaar in zes verschillende woningtypen: Tuinwoning 5.4, 5.7 en 6.0 waarbij het nummer verwijst naar de breedte van de woning. De Park Villa twee-onder-één-kap, Park Villa geschakeld en natuurlijk de unieke Park Villa vrijstaand. Voor woonwensen met specifieke behoeften, zoals douchen en slapen op de begane grond, is er de Tuinwoning 5.7 Special.


Stuk voor stuk zijn de woningen natuurlijk gelegen in het groene, parkachtige Engelse Park dichtbij alle voorzieningen zoals het OV, het gezellige centrum en de scholen. Engelse Park is een toplocatie in Groningen Zuid.


Procedure & inschrijven
Kandidaten die zich dit voorjaar voor fase 1 hadden ingeschreven maar helaas geen woning toegewezen konden krijgen, kregen voorrang bij de woningtoewijzing in fase 2. Inmiddels zijn de kandidaten uit fase 1 allemaal benaderd en is de belangstelling voor fase 2 wederom groot.


Op de website kunt u zien welke woningen in fase 2 actueel beschikbaar zijn. Natuurlijk wilt u alle verkoopinformatie in huis hebben zodat u een gedegen keuze kunt maken voor een bouwnummer. Alle verkoopinformatie is vanaf nu op te halen bij de makelaars van Boekholt Nieuwbouwspecialist of Pandomo Makelaars in Groningen en te bekijken op de website. Ook nodigen wij nodigen u uit voor de inloopavond op 27 augustus.


Via de website, Engelse Park, in uw persoonlijke account kunt u zich inschrijven voor de gewenste woning. Het is daarbij belangrijk dat u aantoont dat de gewenste woning financieel haalbaar is voor u. Een formulier voor de haalbaarheidscheck staat op de website voor u klaar.


Indien u helaas geen woning toegewezen kunt krijgen in fase 2, krijgt u voorrang op de woningtoewijzing van fase 3. Let wel op! Als u in aanmerking wilt komen voor deze voorrangsregeling is het volledig inschrijven en insturen via de inschrijfmodule op de website vereist. De verkoop van Engelse Park fase 2 staat nu voor iedereen open en sluit op woensdag 28 augustus om 12.00 uur.


Verkoop en inlichtingen
Voor vragen over de verkoop of over de procedure kunt u natuurlijk altijd bellen met één van de makelaars van Boekholt Nieuwbouwspecialist of Pandomo Makelaars.


Voor al uw vragen organiseren wij op de kantoren van Boekholt Nieuwbouwspecialist en Pandomo Makelaars een inloopavond. U bent van harte welkom!


Wanneer: dinsdag 27 augustus a.s.
Tijdstip: van 17:00 tot 19:30 uur

Boekholt Nieuwbouwspecialist
Damsterdiep 34, Groningen
Pandomo Makelaars
Griffeweg 81, Groningen


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Engelse Park?

Bekijk ook het project Engelse Park

In verkoop
Meer informatie

Engelse Park

Groningen


- € 645.000
124 m2 - 206 m2 woonoppervlakte
13 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Engelse Park »