Druk bezochte start verkoop voor 24 nieuwe woningen in Bedum

02 maart 2020

Afgelopen donderdag 27 februari jl was de gezellige en druk bezochte start verkoop van 24 nieuwe woningen in Bedum aan de Poelsnip in het Trefcentrum te Bedum. Aanmelden voor de woningen kan nog t/m donderdag 5 maart 12:00 uur. 

Ter Laan 4 is een nieuwbouwproject in Bedum aan de Poelsnip. Hier wonen betekent genieten van rust in een dorpse sfeer, op slechts 10 km afstand van Groningen stad. Bedum is een gemoedelijk dorp met een gezellig centrum waar je alle dagelijkse voorzieningen kunt vinden. Vanuit je woning wandel je bijna direct in een landschap van groene weiden en akkers. Zo heb je écht het beste van stad en land. 

Hier komen 24 nieuwe twee -onder-één kapwoningen in 3 verschillende woningtypes. Twee gezinsvarianten type Callenburgh en type Zilverlinde en een levensloopbestendige woning type Kortenaer. Kortom voor elk wat wils of u nu in de gezinsfase zit of graag de slaapkamer beneden wenst. 

Donderdag 5 maart gaan we in overleg met de ontwikkelaar de kavels toewijzen. Zijn er daarna nog kavels met woningen beschikbaar, dan geldt het prinicipe "Wie het eerst komt, wie het eerst maalt".