De Vossenburglaan (fase 2): binnenkort start de verkoop!

20 mei 2020

Wonen op een toplocatie nabij het prachtige Woldmeer, omgeven door rust en ruimte, en met de stad Groningen om de hoek. Dát biedt het nieuwbouwproject aan de Vossenburglaan van Tersluis. Houd de site in de gaten, de verkoop start binnekort!

De 16 nieuwe woningen van Vossenburglaan fase 2 worden gekenmerkt door een verrassende architectuur, volop ruimte en een hoogwaardige afwerking. Net als in fase 1 gaat het om eigentijdse woningen met een stoer ontwerp, en sluiten fase 1 en 2 naadloos op elkaar aan. In fase 2 nu met nóg meer keuze in woningtypen.
Deze fase bestaat uit vijf rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en (nieuw in deze fase!) drie vrijstaande woningen. Uniek is de special (vrije kavel) voor wie écht iets bijzonders wil.


De variaties in gevel en kap geven het geheel een speelse uitstraling. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk, een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Dat betekent duurzaam en comfortabel wonen én profiteren van lage woonlasten. De vrijstaande woningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen hebben op eigen terrein ruimte voor twee parkeerplekken, waarbij de oprit zelf naar wens aan te leggen is. De bewoners van de rijwoningen kunnen hun auto kwijt in de parkeerhaven aan de weg.
Aan de Vossenburglaan in het hart van Tersluis vind je alle aspecten die jouw woongeluk compleet maken.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Vossenburglaan (fase 2)?

Bekijk ook het project De Vossenburglaan (fase 2)

In verkoop
Meer informatie

De Vossenburglaan (fase 2)

Meerstad


€ 315.000 tot € 477.500
126 m2 - 155 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar