De Rode Weeshuisstraat volop in ontwikkeling

10 januari 2019

Soms zijn er projectontwikkelingen waarvan je zeker weet; hier worden mensen echt blij van. De aanstaande bouw van diverse appartementen en penthouses aan de Rode Weeshuisstraat is er zo een!

Met nieuwbouwprojecten The Warehouse en Mercado aan de Rode Weeshuisstraat laat Groningen nog maar eens zien wat ze in huis heeft: een rijke historie, een jonge en stadse cultuur en volop culinaire gezelligheid. Wonen aan de Rode Weesthuisstraat wordt binnenkort wonen, leven en genieten in het hart van Groningen Stad. Het hart dat gekenmerkt wordt door bruisende pleinen, het internationale karakter van de Rijksuniversiteit en het weidse, groene landschap dat nooit ver weg is.

Met Mercado en The Warehouse worden bijzondere woonlocaties toegevoegd aan de stad. Aan de Rode Weeshuisstraat ontstaan kwalitatief hoogwaardige gebouwen met een werelds karakter. Daarmee zal de Rode Weeshuisstraat nieuw leven worden ingeblazen en floreren als nooit tevoren. De versmarkt en de geplande terrassen zullen daar niet op de laatste plaats toe bijdragen. 
Hoewel alle voorzieningen op loopafstand te bereiken zijn, is er ook nagedacht over het parkeren van uw auto. Dit kan in de eigen parkeergarage of in een van de buurtstallingen in de omgeving.

Nieuwbouwontwikkelingen

Vanaf het begin is Pandomo Makelaars betrokken geweest bij de ontwikkelingen in de Rode Weeshuisstraat.

Als nieuwbouwspecialist van het Noorden vinden wij het dan ook fantastisch om mee te werken aan dit project. We zijn er ook best een beetje trots op dat we de verkoop van de woningen mogen verzorgen.

De te realiseren appartementen en penthouses aan de Rode Weeshuisstraat sluiten uitstekend aan op de toekomstplannen van de stad. Het is bovendien een aantrekkelijke aanvulling op het bestaande woningaanbod. De vraag naar nieuwbouwappartementen in de Groninger Binnenstad is immers groot. De Penthouses van Mercado zijn nu al in verkoop. Op korte termijn zullen we ook het overige aanbod aan u presenteren.