De Kroon op het Ebbingekwartier | bouw gestart!

26 februari 2021

De Kroon maakt woonwensen meer dan waar! 31 Royale appartementen, in Groningen, in het centrum. Diverse 3-, 4- of 5- kamerappartementen. Én nog mooier! De bouw start is inmiddels gestart!

Verrassend en royaal wonen in Groningen stad? Dat kan in één van de appartementen in het complex De Kroon op het Ebbingekwartier. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw.

De woonoppervlakten variëren, wilt u een gelijkvloers appartement? Of kiest u voor een appartement met twee verdiepingen? Werkelijk spectaculair zijn de twee zeer ruime en luxe tweeverdiepingen-appartementen. Hier woont u letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Alleenstaanden, tweepersoonshuishoudens of gezinnen. Kantoor aan huis? Ruimte zat. Het kan allemaal in De Kroon. Ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, inclusief parkeerabonnement voor drie jaar gratis parkeren in de parkeergarage van het Boterdiep. Wilt u weten wat De Kroon u kan bieden, neem dan contact met ons op.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kroon op het Ebbingekwartier?

Bekijk ook het project De Kroon op het Ebbingekwartier

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Kroon op het Ebbingekwartier

Groningen

1 woning beschikbaar
82m - 313m woonoppervlakte
€ 330.000 tot € 1.299.000