Binnenkort in verkoop, De Draverij te Veendam!

11 maart 2022

In Veendam is "De Draverij" in voorbereiding, een nieuwbouwproject met in totaal 36 appartementen.

 

Het project wordt gerealiseerd op de voormalige Rabobank locatie op de kruising aan het Museumplein en van Beresteijnstraat in het centrum van Veendam. Het gebouw bestaat in totaal uit 6 woonlagen. Het van Beresteyn Theater is als inspiratie gebruikt voor de architectuur. De fraaie oranje steen en horizontale belijning van het gebouw is eveneens doorgezet in "De Draverij". Hierdoor ontstaat er een verbinding met het theater en gaan "De Draverij" en het Beresteyn Theater fungeren als poortgebouwen van het Museumplein.

Duurzaamheid staat hierbij voorop, zo worden de appartementen gasloos en bijna energieneutraal gebouwd en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-eisen. De zonnepanelen zorgen voor voldoende energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie het appartement op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

 

De uitgangspunten zijn als volgt:

- Woonoppervlakte van 84 m2 - 91 m2 

- Eigen parkeerplaats

- Separate berging

 

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van het project "De Draverij"? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op www.nieuwwonengroningen.nl 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Draverij?

Bekijk ook het project De Draverij

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Draverij

Veendam

26 woningen beschikbaar
83m - 91m woonoppervlakte
€ 325.000 tot € 370.000