Bijna de helft al verkocht

25 september 2019

Het gaat goed met Lindehoeve.
Nu de zomer echt achter ons is gelaten, is duidelijk dat Lindehoeve niet stil heeft gezeten. Veel geinteresseerden hadden zich in de zomer gemeld, 10 zijn er al definitief over gegaan tot koop. 

De diversiteit en het enthousiasme van de kopers is mooi om te zien. Wilt u ook een plek in Lindehoeve bemachtigen? Lees snel verder en maak een afspraak!


Lindehoeve blijft een project met een breed aanbod aan woningen. Het is mooi om te zien dat overal interesse voor is. Van starters die een leuke rijwoning willen, doorstromers die met hun gezin een leuke gezinswoning met ruime tuin wensen tot stellen waarvan de kinderen alweer het huis uit zijn en levensloopbestendig willen wonen. Alle wensen worden ingewilligd. Voorlopig lukt het nog om nieuwe geinteresseerden te bedienen, maar de woningen worden schaars. De echte starterswoningen en 2/1 kapwoningen onder de 2,5 ton zijn zeer voortvarend verkocht.
Maar... waar kun je nu een gezinswoning kopen van bijna 160 m2 woonoppervlak en een diepe tuin aan een heerlijk rustig woonhof? Waarschijnlijk alleen in Lindehoeve dus laat het ons weten!
Wie liever een 2/1 kap woning en meer vrijheid en tuin wenst heeft ook nog een selecte keuze om ruim onder de 3 ton deze wens in vervulling te laten gaan.


Altijd al een vrijstaande nieuwbouwwoning willen ontwerpen? Goed verscholen aan de rand van Lindehoeve met een prachtig zicht over de landerijen ligt een bouwkavel van ca. 816 m2 om zelf uw eigen droonhuis te verwezelijken. Vanzelfsprekend helpen wij u graag om op deze kavel uw woning te realiseren. Voor (vraagprijs) €200.000,- v.o.n. kan de bouwkavel van u zijn en het begin van het realiseren van uw woning. Het bijbehorende kavelpaspoort kunt u bij de verkopende makelaars opvragen. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lindehoeve?

Bekijk ook het project Lindehoeve

In verkoop
Meer informatie

Lindehoeve

Aduard


€ 204.900 tot € 314.900
111 m2 - 159 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project Lindehoeve »