Appartementen Oldekerkermeer | Laatste beschikbaar

06 augustus 2021

Zoekt u een appartement in de omgeving van de stad Groningen maar zoekt u ook de rust en een groene omgeving. Dan is het appartementencomplex in Oldekerk, gelegen in de gemeente Westerkwartier, misschien wel iets voor u. Er zijn nog een paar appartementen beschikbaar.

De appartementen zijn ontworpen met het oog op ultiem woon- comfort. Wat opvalt zijn de ruime terrassen en het gevarieerde gevelbeeld. Het oogt mooi en u kunt van vroeg in het voorjaar en tot laat in de herfst, genieten van het buitenleven op het riante terras.

De zo genoemde appartementen "Tuinwoning" op de begane grond (app. 1 t/m 4) hebben een ruim terras - tuin gesitueerd in het midden van het complex en beschikken over 2 slaapkamers.
De appartementen "Patiowoning" op de eerste verdieping (app. 5 t/m 8) hebben een dakterras - patio die vanuit de keuken en woonkamer bereikbaar is. Op deze woonlaag worden standaard 3 slaapkamers gerealiseerd.
De appartementen "Terraswoning" op de tweede-bovenste verdieping (app. 9 t/m 12) hebben een dakterras gesitueerd op de hoeken van het complex. Het dakterras is toegankelijk vanaf de woonkamer en slaapkamer. Standaard worden er 2 slaapkamers gerealiseerd.

Elk appartement beschikt over een overdekte parkeerplaats en een eigen berging. Op het terrein is voorzien in extra parkeerplaatsen voor een 2e auto of voor bezoek.
Rondom het complex komt een gemeenschappelijke tuin.

Bekijk ook het project Oldekerkermeer - 12 appartementen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Oldekerkermeer - 12 appartementen

Oldekerk

89m - 118m woonoppervlakte
€ 297.500 tot € 330.000