Aantal woningen

3

Woonoppervlakte

135 m2 tot 152 m2

Type woonhuis

Herenhuis
Perceeloppervlakte
175 m2 tot 197 m2
Inhoud
469 m3 tot 536 m3

Omschrijving

Rijwoningen

De 5 geschakelde herenhuizen vallen op door hun verspringende gevels. Elke woning heeft namelijk een andere derde woonlaag. De ene woning heeft een grotere zolderverdieping, de andere een groter dakterras. Een woning, bouwnummer 18, heeft het maximale gebruiksoppervlakte op de derde woonlaag en geen dakterras. Zowel straat als tuin gericht wonen behoort tot de mogelijkheden. In combinatie met het platte dak geeft het de woningen een individuele, stedelijke uitstraling die bijzonder is voor Meerstad. Dankzij de diepe tuinen op het noorden hebben de woningen toch een zeer goede zonligging.

Er zijn nog meer details die de herenhuizen een eigen karakter geven. Zo hebben de beide hoekwoningen standaard een erker aan de zijkant. Vanuit je comfortabele stoel kijk je hier heerlijk uit op het groene binnenterrein dan wel de landschappelijke lijst. Bij de tussenwoningen behoort een erker tot de opties. Verder is het oa. mogelijk voor een uitbouw te kiezen op de begane grond en/of openslaande deuren. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer. Het vergroten van de badkamer behoort tot de opties. De zolderetage is vrij indeelbaar.

Eigenzinnig wonen te midden van de natuur
Het gloednieuwe woonlandschap Groenewei is gunstig gelegen tussen de zogeheten Landschappelijke lijst en het nieuwe Park Meerstad, grenzend aan het Woldmeer. Bovendien wordt het straks dooraderd door groene hoven en boomrijke lanen. Voor verbinding tussen de woningen en het openbaar groen zorgen grote raampartijen en buitenruimtes zoals dakterrassen en veranda’s.
Hier beleef je het sfeervolle contrast tussen weidse vergezichten en knusse, dorpse ontmoetingsplekken. Toch ligt Groenewei van alle wijken in Meerstad het dichtst bij de stad. Deze wijk heeft straks de meest complete voorzieningen. Denk daarbij aan een basisschool, kinderopvang, supermarkt en - op termijn - een gezondheidscentrum.

Groenewei
Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum. Groenewei ligt van alle Meerstad wijken het dichtst bij de stad Groningen. Het is een populaire wijk onder stadse Groningers vanwege de ligging én vanwege de groene ontwikkelingen die in en rondom deze wijk plaatsvinden. Er komen zo’n 350 woningen te staan. Groenewei wordt een levendige wijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten. In Groenewei woon je midden in het groen én toch fiets je in slechts 22 minuten naar het levendige centrum van Groningen.

Lees verder...
Bnr. Woningtype
Reset
18 Rijwoning tussen € 329.500

Rijwoning tussen

Bouwnummer 18 - € 329.500

Verkocht

152 m2 woonoppervlakte

162 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

19 Rijwoning tussen € 319.500

Rijwoning tussen

Bouwnummer 19 - € 319.500

Verkocht

135 m2 woonoppervlakte

14 m2 buitenruimte

180 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

20 Rijwoning tussen € 319.500

Rijwoning tussen

Bouwnummer 20 - € 319.500

Verkocht

142 m2 woonoppervlakte

8 m2 buitenruimte

171 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Keuze-/optielijst herenhuis


Bekijken Keuze-/optielijst herenhuis
Keuze-/optielijst herenhuis

Kleur & materiaalstaat


Bekijken Kleur & materiaalstaat
Kleur & materiaalstaat

Staat van afwerking herenhuis


Bekijken Staat van afwerking herenhuis
Staat van afwerking herenhuis

Technische omschrijving herenhuis


Bekijken Technische omschrijving herenhuis
Technische omschrijving herenhuis

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: