Bungalow hoek, Bouwnummer 8

Koopprijs

€ 407.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

114 m2

Kaveloppervlak

251 m2

Omschrijving

Bungalows
De 16 bungalows zijn comfortzoekers op het lijf geschreven. Dankzij een slaapkamer en badkamer op de begane grond kun je er lang en zorgeloos blijven wonen. Een bungalow heeft de luxe van een geheel gelijkvloers woonprogramma. Maar ook beschik je over een volwaardige verdieping die je naar eigen wens kunt indelen. Twee slaapkamers of werk- en hobbykamers, twee slaapkamers met badkamer of een grote slaapkamer met badkamer; het kan allemaal. De bungalows zijn uitgevoerd met een berging, parkeren kan heel comfortabel op eigen erf voor de woning. Een tweede, eigen parkeerplaats bevindt zich aan de zijkant van de rij.

De (hoek) bungalows 1 en 16 hebben een zijentree, een veranda en standaard een grote opbouw waarin twee slaapkamers en badkamer. De (hoek) bungalows 8 en 9 hebben een pergola en standaard een grote opbouw waarin twee slaapkamers en badkamer.

De (tussen) bungalows hebben standaard een kleine opbouw met 2 slaapkamers en een pergola.
Daarnaast kun je kiezen voor een houten veranda in combinatie met een grote opbouw of een diepere pergola en grotere berging. Ook aan duurzaamheid, energiezuinigheid en ecologie is gedacht. De bungalows zijn uitgerust met een luchtwarmtepomp in combinatie met zonnepanelen.
Een bungalow biedt volop visuele privacy, want je hebt geen overburen. Vanuit de living en de voortuin kijk je uit op de groene hoven of een waterpartij en weilanden.

Eigenzinnig wonen te midden van de natuur
Het gloednieuwe woonlandschap Groenewei is gunstig gelegen tussen de zogeheten Landschappelijke lijst en het nieuwe Park Meerstad, grenzend aan het Woldmeer. Bovendien wordt het straks dooraderd door groene hoven en boomrijke lanen. Voor verbinding tussen de woningen en het openbaar groen zorgen grote raampartijen en buitenruimtes zoals dakterrassen en veranda’s.
Hier beleef je het sfeervolle contrast tussen weidse vergezichten en knusse, dorpse ontmoetingsplekken. Toch ligt Groenewei van alle wijken in Meerstad het dichtst bij de stad. Deze wijk heeft straks de meest complete voorzieningen. Denk daarbij aan een basisschool, kinderopvang, supermarkt en - op termijn - een gezondheidscentrum. In Groenewei woon je daardoor heerlijk buiten, maar zeker niet buitenaf.

Groenewei
Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum. Groenewei ligt van alle Meerstad wijken het dichtst bij de stad Groningen. Het is een populaire wijk onder stadse Groningers vanwege de ligging én vanwege de groene ontwikkelingen die in en rondom deze wijk plaatsvinden. Er komen zo’n 350 woningen te staan. Groenewei wordt een levendige wijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten. In Groenewei woon je midden in het groen én toch fiets je in slechts 22 minuten naar het levendige centrum van Groningen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 407.500 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
(Semi) bungalow
Woningsoort
Hoekwoning
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak bedekt met Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m2
Perceeloppervlakte
251 m2
Inhoud
376 m3
Overige inpandige ruimte
5 m2

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Keuze-/optielijst Bungalow


Bekijken Keuze-/optielijst Bungalow
Keuze-/optielijst Bungalow

Kleur & Materiaalstaat


Bekijken Kleur & Materiaalstaat
Kleur & Materiaalstaat

Staat van afwerking bungalow


Bekijken Staat van afwerking bungalow
Staat van afwerking bungalow

Technische omschrijving bungalow


Bekijken Technische omschrijving bungalow
Technische omschrijving bungalow

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Pandomo Makelaars

Groningen

Wonen in de Groengaard

Is een ontwikkeling van:

Bemog Projekt Ontwikkeling