Weids Wonen in Groenewei, Meerstad

Volledig verkocht

Verkoop gestart

Weids Wonen in Groenewei

Op één van de mooiste plekken aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei, gelegen aan de Blaarkop, 31 luxe woningen met een grote diversiteit.

WEIDS WONEN IN GROENEWEI

Op één van de mooiste plekken aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei worden, aan de Blaarkop, 31 luxe woningen met een grote diversiteit gerealiseerd. Hier woont u in een dorpse omgeving met weids uitzicht op water en groen. Hoe u ook wilt wonen, hier vindt u de ruimte voor uw woondroom!

Grote variatie
‘Weids Wonen in Groenewei’ is een project van in totaal 31 woningen met een grote diversiteit. De woningen vormen samen de landschappelijke lijst, de zachte overgang tussen het groen in de omgeving en de woningen in Groenewei. De dynamiek van deze plek ziet u terug door een gevarieerd aanbod aan woningen voor starters, gezinnen en ouderen.

Passend in de omgeving
De woningen passen goed in de omgeving omdat ze voor het grootste deel van hout zijn. Het natuurlijk vergrijsde hout is zorgvuldig gecombineerd met een lichte steen, zo ervaart u een rustige overgang van natuur naar bebouwde wereld. De strakke detaillering, vormgeving en het contrast van de antracieten daken en kozijnen met het lichte gevelmateriaal maken het ontwerp eigentijds en modern.

Het plan bestaat uit:
- 1 vrijstaande woning (type Korenbloem)
- 6 halfvrijstaande woningen (type Kamille en Klaver)
- 6 hoekwoningen (type Klaproos)
- 11 hoek- en tussenwoningen (type Pinksterbloem)
- 4 geschakelde woningen (type Goudsbloem)
- 3 levensloopgeschikte woningen (type Boterbloem)


KORENBLOEM
De Korenbloem is het grootste woningtype binnen ‘Weids Wonen in Groenewei’. Deze royale vrijstaande woning met aangebouwde garage heeft rondom een bijzonder fraai gedetailleerde houten gevelbekleding. De woning heeft een ruime entree, royale woonkeuken en riante woonkamer aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de vrij indeelbare zolderindeling.

IN HET KORT
- Vrijstaande woning
- Natuurlijke uitstraling
- Aangebouwde garage
- Riante woonkamer
- Royale woonkeuken
- 3 ruime slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder


KAMILLE
Woningtype Kamille is een verrassend praktische halfvrijstaande woning met fraaie houten gevelbekleding en een aangebouwde garage. Op de begane grond is de woning voorzien van een U-vormige plattegrond, waar u desgewenst aan de straat- of aan de tuinzijde kan wonen. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de vrij indeelbare zolder.

IN HET KORT
- Halfvrijstaande woning
- Langskap
- Natuurlijke uitstraling
- Aangebouwde garage
- Straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 ruime slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder


KLAVER
Woningtype Klaver is een halfvrijstaande woning op het meest markante plekje binnen ‘Weids Wonen in Groenewei’. De woning met dwarskap en aangebouwde garage beschikt over een fraai gedetailleerde houten gevelbekleding. Op de begane grond is de woning voorzien van een U-vormige plattegrond, waar u desgewenst aan de straat- of tuinzijde kan wonen. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar de zolder.

IN HET KORT
- Halfvrijstaande woning
- Markante dwarskap
- Natuurlijke uitstraling
- Aangebouwde garage
- Straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 ruime slaapkamers
- Vaste trap naar zolder
- Ruime vrij indeelbare zolder met vide


KLAPROOS
De Klaproos is een royale hoekwoning met twee verschillende verschijningsvormen, u kunt kiezen voor de frisse gele bakstenen versie of fraai getailleerde houten gevelbekleding. De woning beschikt over een royale woonkeuken en riante woonkamer. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een riante badkamer en een vaste trap naar zolder. Via de achterstraten bereikt u uw diepe tuin voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening.

IN HET KORT
- Hoekwoning
- Baksteen- of natuurlijke uitstraling
- Riante woonkamer
- Royale woonkeuken
- 3 slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder
- Vrijstaande berging met sedumdak


BOTERBLOEM
De Boterbloem is een uitermate geschikte keuze als u royaal wilt wonen met oog op de toekomst. Deze rijwoning met fraai gedetailleerde houten gevelbekleding heeft naast de ruime woonkamer een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Middels een rechte steektrap komt u op de vrij indeelbare dakopbouw; ideaal voor een extra slaapkamer. Via de achterstraten bereikt u uw diepe tuin voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening.

IN HET KORT
- Hoekwoning of tussenwoning
- Levensloopgeschikt
- Plat dak
- Natuurlijke uitstraling
- Slaap- en badkamer op begane grond
- Rechte steektrap
- Vrij indeelbare verdieping
- Vrijstaande berging met sedumdak


GOUDSBLOEM
De Goudsbloem is een royale rijwoning met een fraaie houten gevelbekleding en een plat dak. Op de begane grond verdeeld een vrijstaande centrale trappartij de woning in een ruime woonkeuken aan de voorzijde en een riante woonkamer aan de tuinzijde. Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een riante badkamer. Via de achterstraten bereikt u uw diepe tuin voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening.

IN HET KORT
- Hoekwoning of tussenwoning
- Plat dak
- Natuurlijke uitstraling
- Riante woonkamer
- Trap centraal in de woonruimte
- 3 slaapkamers
- Riante badkamer
- Vrijstaande berging met sedumdak


PINKSTERBLOEM
De Pinksterbloem is een veelzijdige rijwoning. Gaat u voor een hoekwoning, tussenwoning of de ‘special’? De woningen zijn voorzien van een fraai gedetailleerde houten voor- en zijgevel en een frisse bakstenen gevel aan de tuinzijde. Via de achterstraat bereikt u uw diepe tuin die is voorzien van een berging, hederaschermen en eigen parkeervoorziening. De begane grond heeft een royale keuken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een riante badkamer.

IN HET KORT
- Hoekwoning of rijwoning
- Langskap
- Natuurlijke uitstraling
- Straat- of tuingericht wonen mogelijk
- 3 slaapkamers
- Riante badkamer
- Ruime vrij indeelbare zolder
- Vrijstaande berging met sedumdak


DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN
De woningen zijn voorzien van een slimme gasloze installatie. Deze bestaat uit: een
luchtwarmtepomp, vloerverwarming op de begane grond, elektrische radiatoren,
zonnepanelen en elektrisch koken.

LUXE SANITAIR - EIGENTIJDS EN COMPLEET
Uw nieuwe woning is natuurlijk helemaal af met een prachtige badkamer waarin u heerlijk kunt ontspannen. Precies zoals u het wilt hebben. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe sanitair en tegelwerk. Er is keuze uit verschillende kleuren en stijlen.


WONEN IN GROENEWEI
Groenewei is de derde wijk binnen stadsdeel Meerstad. Hier woont u omringd met natuur. Natuur in de vorm van landkunst en van het bestaande landschap. U vindt Groenewei aan de Vossenburglaan tussen Meeroevers en Tersluis aan het bijzondere Park Meerstad en het Woldmeer. De wijk is omlijst met groen maar heeft binnen de knusse gezelligheid van een woonbuurt met hofjes, pleintjes en voorzieningen. De groene hoven en dorpse straatjes worden verbonden door een zogenaamde slowlane, een route voor langzaam verkeer. Het wordt een veilige en gezellige wijk door de vele openbare groene ruimtes waar kinderen kunnen spelen en waar u lekker kunt ontspannen.

RIJK AAN VOORZIENINGEN
Groenewei ligt direct aan Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met binnenkort een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt) festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Groenewei ligt tussen de stad Groningen en het natuurrijke landschap van Slochteren. Door deze bijzondere ligging vormt het een schakel tussen natuurgebied ’t Roegwold en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Groningen en in Drenthe. Groenewei brengt het beste van meerdere werelden samen: u ervaart er de ruimte en de vrijheid, terwijl u omringd bent door alle hedendaagse woongemakken. Met prachtige natuurgebieden op fiets- en loopafstand en tegelijkertijd het centrum van Groningen met musea, restaurants en winkels om de hoek. Groningen ligt op ca. 7 km afstand van Meerstad. Zo staat u binnen 20 minuten fietsen op de Grote Markt. Tussen Meerstad en de oostelijke ringweg komt een nieuwe snelle auto- en fietsverbinding wat de reistijden vanaf 2021 nog korter maakt.
Lees verder...

Nieuws over Weids Wonen in Groenewei

Weids Wonen in Groenewei | Uitverkocht!

Goed nieuws vanuit Weids Wonen! Alle 31 woningen zijn verkocht. Met de verkoop van Weids Wonen is Groenewei hebben we weer veel leuke mensen ontmoet die hun droomwoning hier hebben gevonden.

Lees verder

Weids Wonen in Groenewei, laatste kans

De verkoop van het project is in volle gang. Er zijn al veel opties verzilverd en slechts nog enkele bouwnummers onder optie. Wilt u nog kans maken op één van deze woningen? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Lees verder

Weids Wonen in Groenewei - verkoop gestart!

Op één van de mooiste plekken aan de rand van de nieuwe wijk Groenewei worden, aan de Blaarkop, 31 luxe woningen met een grote diversiteit gerealiseerd. Verkoop is gestart, inschrijven kan tot 4 juni 12:00 uur.

Lees verder
Bnr.
Reset
1 Klaproos € 347.000

Klaproos

Bouwnummer 1 - € 347.000

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

349 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

2 Goudsbloem € 287.000

Goudsbloem

Bouwnummer 2 - € 287.000

Verkocht onder voorbehoud

111 m2 woonoppervlakte

235 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Goudsbloem € 287.000

Goudsbloem

Bouwnummer 3 - € 287.000

Verkocht onder voorbehoud

111 m2 woonoppervlakte

235 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

4 Klaproos € 347.000

Klaproos

Bouwnummer 4 - € 347.000

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

349 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

5 Pinksterbloem € 327.000

Pinksterbloem

Bouwnummer 5 - € 327.000

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

233 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

6 Pinksterbloem € 299.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 6 - € 299.500

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

7 Pinksterbloem € 292.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 7 - € 292.500

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

8 Pinksterbloem € 299.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 8 - € 299.500

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

9 Pinksterbloem € 292.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 9 - € 292.500

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

10 Pinksterbloem € 329.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 10 - € 329.500

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

233 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

11 Boterbloem € 299.500

Boterbloem

Bouwnummer 11 - € 299.500

Verkocht onder voorbehoud

86 m2 woonoppervlakte

286 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

12 Boterbloem € 286.000

Boterbloem

Bouwnummer 12 - € 286.000

Verkocht onder voorbehoud

86 m2 woonoppervlakte

221 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

13 Klaproos € 344.500

Klaproos

Bouwnummer 13 - € 344.500

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

349 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

14 Pinksterbloem € 327.000

Pinksterbloem

Bouwnummer 14 - € 327.000

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

232 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

15 Pinksterbloem € 292.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 15 - € 292.500

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

16 Pinksterbloem € 301.000

Pinksterbloem

Bouwnummer 16 - € 301.000

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

17 Pinksterbloem € 292.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 17 - € 292.500

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

168 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

18 Pinksterbloem € 329.500

Pinksterbloem

Bouwnummer 18 - € 329.500

Verkocht onder voorbehoud

133 m2 woonoppervlakte

235 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

19 Klaver € 385.500

Klaver

Bouwnummer 19 - € 385.500

Verkocht onder voorbehoud

165 m2 woonoppervlakte

391 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

20 Klaver € 385.500

Klaver

Bouwnummer 20 - € 385.500

Verkocht onder voorbehoud

165 m2 woonoppervlakte

398 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

21 Kamille € 377.500

Kamille

Bouwnummer 21 - € 377.500

Verkocht onder voorbehoud

153 m2 woonoppervlakte

402 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

22 Kamille € 379.500

Kamille

Bouwnummer 22 - € 379.500

Verkocht onder voorbehoud

153 m2 woonoppervlakte

402 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

23 Klaproos € 350.000

Klaproos

Bouwnummer 23 - € 350.000

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

385 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

24 Goudsbloem € 283.000

Goudsbloem

Bouwnummer 24 - € 283.000

Verkocht onder voorbehoud

111 m2 woonoppervlakte

275 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

25 Klaproos € 350.000

Klaproos

Bouwnummer 25 - € 350.000

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

390 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

26 Goudsbloem € 295.500

Goudsbloem

Bouwnummer 26 - € 295.500

Verkocht onder voorbehoud

111 m2 woonoppervlakte

393 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

27 Boterbloem € 283.000

Boterbloem

Bouwnummer 27 - € 283.000

Verkocht onder voorbehoud

91 m2 woonoppervlakte

279 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

28 Klaproos € 350.000

Klaproos

Bouwnummer 28 - € 350.000

Verkocht onder voorbehoud

141 m2 woonoppervlakte

393 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

29 Kamille € 379.000

Kamille

Bouwnummer 29 - € 379.000

Verkocht onder voorbehoud

153 m2 woonoppervlakte

395 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

30 Kamille € 378.500

Kamille

Bouwnummer 30 - € 378.500

Verkocht onder voorbehoud

153 m2 woonoppervlakte

376 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

31 Korenbloem € 475.000

Korenbloem

Bouwnummer 31 - € 475.000

Verkocht onder voorbehoud

160 m2 woonoppervlakte

554 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Brug
595 m
Bushalte Ruischerbrug
649 m
Bushalte Velthuisstichting
944 m
Bushalte Meerpaal
1.11 km
Bushalte Middelberterweg 18
1.12 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Samenwerkingsschool Meeroevers
1.57 km
Joh. Calvijnschool
3.51 km
CBS De Heerdstee (Dalton)
3.66 km
Doefmat
3.72 km
Noorderpoortcollege
4.41 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
1.33 km
Kruidvat
1.44 km
ING Bank
1.46 km
Hema
1.51 km
Aldi
1.51 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Beijum
3.73 km
Doktorsdiensten Groningen
4.48 km
UMCG Groningen
4.6 km
Apotheek de Sprong
4.62 km
Apotheek Hanzeplein
4.63 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Pandomo Makelaars

Groningen

Thuis nieuwbouwmakelaars

Groningen

Weids Wonen in Groenewei

Is een ontwikkeling van:

VDM Woningen

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.