Wonen in de Groengaard, Meerstad

Binnenkort in verkoop

Start verkoop 18 juni 2020, schrijf je nu in

Start verkoop "Wonen in de Groengaard" - Meerstad 18 juni

Op 18 juni 2020 gaat "Wonen in de Groengaard" in verkoop met 16 bungalow's en 5 rijwoningen. Er wordt druk overlegt met de ontwikkelaar hoe de verkoop precies gaat plaatsvinden. Wil je hier van op de hoogte blijven? Volg het project om niets te missen! Als volger wordt je daarnaast regelmatig op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes. Bijvoorbeeld de nieuwste impressies, de meest actuele informatie en de details omtrent de start verkoop van het project.

Wonen in de Groengaard

Start verkoop gepland op 18 juni 2020. Schrijf je in en wordt op de hoogte gehouden.

WONEN IN DE GROENGAARD (de nieuwe naam van Groenewei vlek 6)
21 prachtige woningen (bungalow's en rijwoningen) in de Groenewei Meerstad

START VERKOOP WONEN IN DE GROENGAARD OP 18 JUNI.
Op 18 juni 2020 zal de start verkoop plaats vinden van dit prachtige project. Er wordt druk overlegt met de ontwikkelaar hoe de start verkoop zal plaatsvinden. Wil je hier van op de hoogte blijven? Volg het project om niets te missen!
Als volger wordt je daarnaast wekelijks op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes. Bijvoorbeeld de nieuwste impressies, de meest actuele informatie en de definitieve datum van de start verkoop omtrent het project.

Meerstad Groenewei Vlek 6
Medio juni 2020 wordt er gestart met de verkoop van 21 woningen in de Groenewei Meerstad. Groenewei ligt tussen de wijken Meeroevers, Tersluis en het bijzondere Park Meerstad. Dit landkunstproject is 10 hectare groot met een horecapaviljoen, een strand en ruimte voor sport, spel, cultuur en (buurt)festivals. In de wijk komt een centrale plek met een buurtsupermarkt, een tweede basisschool, kinderopvang en op termijn een gezondheidscentrum. Groenewei ligt van alle Meerstad wijken het dichtst bij de stad Groningen. Het is een populaire wijk onder stadse Groningers vanwege de ligging én vanwege de groene ontwikkelingen die in en rondom deze wijk plaatsvinden. Er komen zo’n 350 woningen te staan. Groenewei wordt een levendige wijk met een knusse ‘binnenwereld’ doordat er in de wijk veel openbaar groen komt om samen te spelen of elkaar te ontmoeten. In Groenewei woon je midden in het groen én toch fiets je in slechts 22 minuten naar het levendige centrum van Groningen.

Bungalows
De 16 Bungalows zijn aan de voorzijde voorzien van een ruime oprit met voortuin en terras en de achterzijde van een besloten patio tuin.
De woningen zijn levensloopbestendig, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er zijn daarnaast op de verdieping verschillende indelingsvarianten mogelijk. Bijvoorbeeld een 2e of een 3e slaapkamer en/of een 2e badkamer.

Rijwoningen
De 5 rijwoningen zijn ruime kubistische woningen met uitzicht over park en water. Het ontwerp is voorzien van speelse dakterrassen en parkeergelegenheid op eigen grond.

Op dit moment wordt er druk aan de ontwikkeling van het project gewerkt. Binnenkort zijn er meer beelden om te delen en komt er meer informatie beschikbaar.
Wil je op de hoogte blijven? Registreer je als volger van het project.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Brug
845 m
Bushalte Ruischerbrug
850 m
Bushalte Velthuisstichting
863 m
Bushalte Woldmeerweg
916 m
Bushalte Middelberterweg 18
962 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Samenwerkingsschool Meeroevers
1.28 km
Joh. Calvijnschool
3.74 km
CBS De Heerdstee (Dalton)
3.9 km
Doefmat
3.93 km
Noorderpoortcollege
4.34 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
1.59 km
Kruidvat
1.68 km
ING Bank
1.7 km
Hema
1.74 km
Aldi
1.75 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Beijum
3.96 km
Doktorsdiensten Groningen
4.51 km
UMCG Groningen
4.65 km
Apotheek Hanzeplein
4.67 km
Apotheek de Sprong
4.67 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Pandomo Makelaars

Groningen

Wonen in de Groengaard

Is een ontwikkeling van:

Bemog Projekt Ontwikkeling

18 Jun.
Op 18 juni 2020 gaat "Wonen in de Groengaard" in verkoop met 16 bungalow's en 5 rijwoningen. Er wordt druk overlegt met de ontwikkelaar hoe de verkoop ...