Meer (Meeroevers Vlek 11A), Meerstad

Volledig verkocht

Meer (Meeroevers Vlek 11A)

"MEER" in Meerstad

Op misschien wel een van de mooiste plekjes van de jonge wijk Meeroevers verrijst straks het nieuwbouwproject “Meer”. Een knusse Groningse woonbuurt met royale en betaalbare eengezinswoningen, duurzaam en voorzien van alle gemakken. ‘Meer’ doet zijn naam eer aan; meer woongenot, meer sfeer, meer diversiteit in gevelbeeld en opties en dat alles op fietsafstand van het bruisende stadshart.

Alle woningen hebben een royale woonkamer op de begane grond en 3 slaapkamers op de verdieping. Wil je meer ruimte? Dan is er een mogelijkheid om de woning uit te breiden met een uitbouw op de begane grond. Ook is het mogelijk om nog 2 extra slaapkamers op de zolder te realiseren.

Met natuur om de hoek en met een school, kinderdagopvang, het meer dat uitnodigt tot varen en watersport en veel groen allemaal op loopafstand. Het project ‘Meer’ is het passende sluitstuk van Meeroevers, een ‘volgroeide’ wijk in Meerstad, aan de rand van Groningen.

Meer bestaat in totaal uit in 46 woningen. De woningen aan het Oeverpad kijken uit over de groenstrook, de houten steiger en het Woldmeer. Het uitzicht is hier schitterend – ook dankzij de zonnestralen die op het water spiegelen. De woningen aan de westzijde liggen bij het brede kanaal en de groene weilanden. De skyline van de stad Groningen is in de verte zichtbaar. Waar je ook voor kiest, het is hier ontspannen wonen. De woningen aan de Driemerenweg hebben een prachtige tuin op het zuiden. In het besloten binnengebied komen alleen auto’s van bewoners. Kinderen kunnen naar hartenlust buiten spelen. Of zoek het avontuur op bij het water of in het parkje.

Er zijn 2 basistypen: de rijwoning en de halfvrijstaande woning. Deze komen in 3 woningbreedtes: 5,40 meter, 5,70 meter en 6,00 meter. Ook de gevelindeling – met rode, witte of antraciete stenen - en de dakvorm verschillen per woning. Door de combinatie van dwarskappen en langskappen met rode of antraciete dakpannen ontstaat een aansprekend straatbeeld.


Type Rij/Hoekwoning:

Er worden in deze 2e fase nog 6 hoekwoningen en 8 tussenwoningen gerealiseerd in Meer! Uitzicht over het water of groen, de keuze is aan jou!
De woningen komen in drie woningbreedtes: 5,40 meter, 5,70 meter en 6,00 meter. Ook de gevelindeling – met rode, witte of antraciete stenen - en de dakvorm verschillen per woning. Door de combinatie van dwarskappen en langskappen met rode of antraciete dakpannen ontstaat een aansprekend straatbeeld.

Indeling
Op de begane grond vind je de entree/hal en het toilet. Vanuit de keuken kijk je over het water of het groen. De ruime woonkamer biedt toegang tot de diepe tuin en de berging. Via de poort achter in de tuin is de toegang tot de parkeerplaat-(sen) en het (openbare) binnengebied. De verdieping telt drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien van hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch. Optioneel kun je kiezen voor een bad. De zolderverdieping is ruim en op veel manieren in te delen.

Type Halfvrijstaande woning

Er worden in deze 2e fase 6 halfvrijstaande woningen aangeboden met een breedte van 6,00 meter. De halfvrijstaande woningen zijn stijlvolle, ruime woningen op riante kavels. Kenmerkend is de enorme keuzevrijheid, hoogwaardige afwerking en het grote woonoppervlak van ruim 150m².

Indeling
Op de begane grond vind je de entree/hal en het toilet. Vanuit de keuken kijk je over het water of het groen. De ruime woonkamer biedt toegang tot de diepe tuin en de berging. Via de poort achter in de tuin is de toegang tot de parkeerplaat(sen) en het (openbare) binnengebied. Kijk je liever vanuit je woonkamer uit over het water of groen? Het is optioneel mogelijk om de keuken naar de tuinzijde te verplaatsen. De verdieping telt drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien van hoogwaardig sanitair. De zolderverdieping is ruim en het is mogelijk om nog eens twee extra slaapkamers te realiseren.


Zoveel mensen, zo veel wensen
Daarom zijn er diverse opties mogelijk. Met een uitbouw op de begane grond en het verplaatsen van de keuken kan je langgekoesterde wens van een woonkeuken uitkomen. Met de optie van de ingedeelde zolder heb je er in een klap twee extra slaapkamers en veel licht bij. Ook dakkapellen en dakramen behoren tot de mogelijkheden. Meer opties vind je in de optielijst.

Een huis met mogelijkheden
Wil je uitzicht op het park of toch liever op het water? Met de basisplattegrond heb je de keuken aan de voorzijde van de woning. De living grenst aan de achtertuin. Bij de twee-onder-een-kapwoningen kun je de plattegrond optioneel omdraaien. Naast de drie vaste slaapkamers op de verdieping, is het ook nog mogelijk om op de zolder twee kamers te creëren. Nog meer ruimte behaal je door te kiezen voor een uitbouw van 1.20 of 2.40 meter aan de achterzijde.

All electric
Het huis voldoet aan alle eisen van de bewuste huizenkoper. Het is modern, duurzaam gebouwd en er is geen gasaansluiting in de woning. Zonnepanelen zorgen voor opwekking van groene energie. Een warmtepomp zorgt voor het warme water en de nodige energiebesparing.

SlimWonen
Alle woningen zijn straks standaard uitgerust met het huisbesturingssysteem SlimWonen. Hiermee zet je eenvoudig verlichting, verwarming of apparatuur in je huis aan via je smartphone of tablet.
Vervolgens is binnen deze woningen ook weer veel te kiezen. Zo woon je straks in een huis dat perfect past bij jouw leefstijl. Wat wil je nog meer?
Lees verder...