Kruismast | Driemaster tussenwoning, Bouwnummer 22

Koopprijs

€ 342.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

133 m2

Kaveloppervlak

184 m2

Omschrijving

In De Zeilen, een nieuwe wijk in Meerstad, gaan binnenkort 36 laanwoningen in verkoop. Project Driemaster telt 14 hoekwoningen, 20 tussenwoningen en 2 halfvrijstaande woningen. De royale gezinswoningen verrijzen in het groene hart van waterwijk De Zeilen.

Kenmerken tussenwoningen (type Kruismast)
- 34 woningen verdeeld over zeven blokken
- dwarskap (type Fokkemast) of plat dak (type Kruismast)
- grote living van 39 vierkante meter
- uitbreiding mogelijk van 1,20 of 2,40 meter
- ruimte voor vijf slaapkamers
- gasloos, luchtwaterwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming
- dubbele parkeerplaatsen achter de woningen op eigen terrein
- diepe tuinen met berging en geïntegreerde pergola
- optioneel: dakterras bij woningen met plat dak

Tussenwoningen Kruismast prijzen zijn vanaf 337.500 euro vrij op naam.

Veel diversiteit
De stijlvolle woningen van Driemaster liggen straks in de bocht van de voorname Vossenburglaan, daar waar deze op zijn breedst en groenst is. De architectuur is robuust, met verspringende voorgevels en een mix van hoge puntdaken en platte daken. Elke woning heeft een individueel karakter, met volop privacy, en lijkt apart ontworpen.

Veel licht
Over het ontwerp is goed nagedacht. Uitgangspunt was om elke woning zoveel mogelijk een eigen karakter te geven. Vandaar de afwisseling van kapvormen en metselwerktinten in de – verspringende - gevels. Wat ze allemaal gemeen hebben is veel leefruimte in en om de woning. Dankzij grote ramen geniet je als bewoner van natuurlijke lichtinval.

Alle woningen van project Driemaster beschikken over grote vensters met diepliggende kozijnen, en ook met Franse balkons. De hoekwoningen hebben bovendien grote raampartijen in de zijgevel. De hoekwoningen met een dwarskap zijn tevens uitgevoerd met forse dakkapellen met Franse balkons. Voor extra klasse zorgen de overdekte, diepliggende entrees.

Veel leefruimte
De woningen beschikken over verrassend veel leefruimte dankzij een breedte van 6 meter. De toepassing van een hoge kapvorm (type Fokkemast) of plat dak (type Kruismast) draagt daar verder aan bij. Alle woningen beschikken standaard over drie slaapkamers op de verdieping en een vrij indeelbare tweede verdieping met ruimte voor nog eens twee slaapkamers. De halfvrijstaande woningen (type Grote Mast) hebben daarnaast op de begane grond een aanbouw in de vorm van een study; ideaal voor thuiswerken.

Veel details
In het oog springt de veelheid aan ambachtelijke details. De kleuraccenten van het metselwerk variëren van bruin voor de hoekwoningen en tussenwoningen tot grijzig voor de tussenwoningen en halfvrijstaande woningen. Voor een mooi accent zorgen de koppen in het metselwerk die een paar centimeter uitsteken. Het zorgt voor diepteverschil en een mooie schaduwwerking. De dakranden en afdekkers zijn van duurzaam zink.

Veel groen
Inbegrepen is een compleet groenplan met hagen en hedera-gevelgroen zoals op de impressie weergegeven. Alle Driemaster-woningen beschikken over diepe tuinen op de zonzijde. De hoek- en rijwoningen hebben aan de achterzijde dubbele parkeervakken voorzien van grastegels en een berging gecombineerd met een pergola. De twee-onder-een-kapwoningen beschikken aan de voorzijde over parkeervakken op eigen terrein.

Stad en voorzieningen dichtbij
Je woont straks in De Zeilen comfortabel met scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum, winkels en horecavoorzieningen met terras in de buurt. Vlakbij is een bushalte, vanwaar zes keer per uur bussen via het UMCG naar het Hoofdstation van Groningen rijden. Met de fiets ben je in ongeveer een half uur in het centrum. Met de auto is het maar een kwartiertje rijden. Daarnaast is de Zeilen natuurlijk de ideale uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen en fietstochten. En voor waterrecreatie zoals pleziervaren, kajakken en zwemmen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 342.500 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak bedekt met Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
133 m2
Perceeloppervlakte
184 m2
Inhoud
521 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Boekholt Nieuwbouwspecialist

Groningen

Pandomo Makelaars

Groningen

Driemaster de Zeilen | Meerstad