De Vossenburglaan (Tersluis - Vlek 10), Meerstad

In verkoop

30 unieke woningen in Tersluis

De Vossenburglaan (Tersluis - Vlek 10)

30 unieke woningen in Tersluis met verrassende architectuur en volop ruimte!

DE VOSSENBURGLAAN | Meerstad –Tersluis

Luxe wonen in een veelzijdige buurt
Wil je wonen in een woning met verrassende architectuur, volop ruimte en hoogwaardige afwerking? Dan past wonen aan De Vossenburglaan helemaal bij jou. Er worden in totaal 30 gasloze energiezuinige nieuwbouwwoningen gebouwd, kenmerkend door verspringende woningblokken en allerlei variaties in de dwars- en langskappen. Hierdoor ontstaat een speels en gevarieerd effect. Je hebt keuze uit 22 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen.

RIJ-/HOEKWONINGEN
De 22 rijwoningen, verdeeld over zes blokken variërend van een drie- tot vijf-onder-een-kap, zijn ruim en hebben een bijzonder diepe achtertuin. Je tuin is gelegen op het noorden of aan de zonnige zuidzijde waar je vanuit je woonkamer op uitkijkt. Op de eerste verdieping heb je drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer van Villeroy & Boch. De tweede verdieping is ruim genoeg voor een extra kamer. Elke woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een bestraat pad naar de voordeur. Natuurlijk is je woning volledig gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Altijd een comfortabel klimaat en je bespaart op je woonlasten. Dat is mooi meegenomen toch?
Prijzen: vanaf € 279.500,- tot € 325.000,- v.o.n.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
8 twee-onder-een-kapwoningen waarbij jij kunt kiezen of je voorkeur uitgaat naar een dwars- of langskap. De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor heerlijk veel lichtinval. Je hebt drie verdiepingen en volop uitbreidingsmogelijkheden. Jouw woning, jouw wensen. De twee-onder-een-kapwoningen hebben standaard een vrijstaande garage in de achtertuin én een parkeerplaats op eigen erf. Daarnaast worden op de erfafscheidingen groen hagen geplant. En dat is lang niet alles, want deze woningen beschikken ook over: vloerverwarming, lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen waarmee je gedeeltelijk je eigen stroom opwekt. Daarnaast zijn de woningen voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Dat is pas compleet en heerlijk comfortabel wonen!
Prijzen: vanaf € 349.500,- tot € 363.500,- v.o.n.

LOCATIE
Luxe wonen in Meerstad
In Meerstad woon je ruim, groen, waterrijk en rustig. Tersluis, onderdeel van Meerstad, is nog volop in ontwikkeling. Je hebt hier het park, het strandje, dagelijkse voorzieningen en de gemakken van de stad binnen handbereik. Wil jij wonen in het visitekaartje van Tersluis? Ontdek het woningaanbod.

WONEN BIJ HET WOLDMEER
De Vossenburglaan is het visitekaartje en meest zichtbare straat van Tersluis, Meerstad. Dit is echt een droomlocatie voor waterliefhebbers. Je woont hier vlak bij het Woldmeer en kunt volop genieten van natuur, water, rust en ruimte. Varen, fietsen, wandelen, buiten spelen… alsof je elke dag een beetje op vakantie bent! En dat alles zonder in te leveren op de dagelijkse voorzieningen die óók bij de hand zijn.

MOOI MEERSTAD
Meerstad is een relatief nieuw woongebied, maar nu al een geliefde recreatieplek voor de wijde omgeving. Er is een maisdoolhof en vergeet ook het unieke openbare land-art project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen, zwemmen en natuurlijk uitvaren naar de Friese en Groninger meren.

VOORZIENINGEN
Tersluis is een wijk in ontwikkeling, maar er zijn al verschillende voorzieningen. Zo is er een brede school, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Een supermarkt staat op de planning voor 2020. Op de fiets ben je in 25 minuten in Groningen centrum. In het vaarseizoen is het strandtentje op strand Meerstad open voor een ijsje, frisje of snack.

Hier wonen?
Neem contact met ons op voor meer informatie.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: